Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
vreindschap
3 november 2018

Dit is waarom je vriendinnen verkiest boven een vriend

Dit weekend weer allemaal leuke uitjes gepland met je vriendinnen omdat er nog geen nieuwe liefde in zicht is om mee uit te gaan? Helemaal niet zo’n gek alternatief. Want wat zou je moeten zonder dat stel leuke lieve meiden? Eigenlijk kan je beter vriendinnen hebben dan een vriend. En wel hierom.

Vriendinnen versus vriend

Uit een enquête van Champneys Health Spa, gehouden onder 1517 vrouwen, concludeert Pretty52 dat veel vrouwen liever tijd spenderen met hun lover dan met hun vriendinnen. Nu mag dit onderzoek natuurlijk met een korreltje zout genomen worden. Maar eerlijk? Wij wisten al lang dat je meiden de belangrijkste mensen in je leven zijn. Heb je geen vriend? Geen zorgen, dit is waarom vriendinnen beter zijn:

Ze luisteren naar je problemen

Niet dat je lover niet luistert naar waar jij mee zit, maar een hoop problemen begrijpen vrouwen toch een tikkie beter. Waar je vriend misschien denkt dat jij iets een beetje overdrijft, weten je vriendinnen precies hoe jij je voelt en leven ze enorm met je mee.

Shoppen is makkelijker

Enkele uitzonderingen daargelaten, zijn mannen over het algemeen niet zo’n fan van shoppen zoals vrouwen dat zijn. Omdat je geen zin hebt in gezeur (‘gaan we al?’), neem je dus liever je vriendinnen mee uit shoppen dan dat je je partner meesleept.

Je kan met ze praten over je favoriete series en films

Met mannen kan je vaak praten over series als Game of Thrones en Suits. De kans is echter klein dat ze ook Gossip Girl en Pretty Little Liars hebben gezien. Gelukkig zijn daar je vriendinnen, die allemaal net zo lyrisch zijn over de nieuwe aflevering van die ene zwijmel serie als jij. Wat moet je toch zonder ze?

Ze zijn er voor je wanneer het uitgaat

Gaat het uit met je vriend, dan zijn je vriendinnen er altijd voor je. Of je nu een knuffel nodig hebt, een goed gesprek of enkel hun gezelschap. Ze geven je wat je nodig hebt en daar ben je ontzettend dankbaar voor.

Je vakanties zijn anders

Als je met vriendinnen op vakantie gaat, doe je vaak toch andere dingen. Ook heb je de optie om als groep op te splitten als de ene helft zin heeft om te shoppen terwijl de andere helft liever nog wat uurtjes op het strand ligt. Ben je met je lover, dan doe je dit toch iets minder snel. Ook al is het natuurlijk helemaal niet erg om ook dan even je eigen ding te doen.

 

Bron: Beautify

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

Condoom.nl

gerelateerde artikelen

Bemiddelingsbureau introduceert aanpak om eenzaamheid onder jongvolwassenen aan te pakken

Het is algemeen bekend dat één op de drie jongvolwassenen zich...

Wat is een frenemy en hoe herken je haar?

en frenemy is iemand die zich voordoet als een vriendin, maar...

Flirten op het terras

Yes we mogen weer naar het terras! Weliswaar op een gepaste...

Waarom dauwtrappen we op Hemelvaartsdag?

Hemelvaartsdag is voor veel mensen een vrije dag. De een draait...

Efteling wil de deuren weer openen op 20 mei

De Efteling streeft ernaar om op 20 mei haar deuren weer...

singlessite gidsen

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

50+ uitgaan gids

Het leven begint bij vijftig zeggen...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

50+ singles gids

50plus singles genieten volop van...

advertentie