bar

Dit is waarom de barman geen relatiemateriaal is

Super leuk om nu je weer single bent gezellig met je besties de bloemetjes buiten te zetten! Lekker vaak stappen, feesten en uitgaan hoort er bij. Je weet maar nooit wat voor leuks je tegen het lijf loopt toch? Maar pas op wanneer je de hots krijgt voor de barman, want juist hij is niet echt geschikt relatiemateriaal…

Waarom je geen relatie met een barman wil

Natuurlijk is niet iedere barman hetzelfde, maar als je twijfelt over de gast voor je kun je aan het volgende denken:

  1. Hij wisselt net zo vaak van vriendin als van drankje

De barman wisselt zo vaak van ‘vriendin‘ dat het niet meer bij te houden is. Als je niet wil dat je hart gebroken wordt is dit niet de geschikte man om je hart überhaupt aan te geven. Houd er dus rekening mee dat zijn intentie waarschijnlijk voor de korte termijn is.

  1. Hij flirt met iedereen

Als barman wil je je werk wel leuk houden. Hoe doe je dat? Niet door 100 biertjes te tappen, maar wél door gesprekken aan te knopen met meiden. Hij flirt met praktisch alles wat los en vast zit, zolang het maar betaalt. Wie jaloers is aangelegd kan dus beter niet aanpappen met deze man.

  1. Hij heeft nooit tijd, want hij staat ‘s nachts in de kroeg

Het begrip date night komt niet in je woordenboek voor als je een relatie met een barman hebt. Hij staat vanaf ‘s avonds tot diep in de nacht in de kroeg om z’n huur bij elkaar te werken. Met andere woorden: hij heeft geen tijd voor jij als jij ‘s nachts wel slaapt.

  1. Hij komt thuis wanneer jij opstaat

Kijk, er moet natuurlijk gewoon gewerkt worden. Maar op een gegeven moment kan het wel enorm irritant worden dat hij thuiskomt wanneer jij opstaat. Zeg dan maar direct dag tegen avondjes op de bank, want die komen bijna nooit voor.

  1. Hij ligt iedere keer bij iemand anders in bed, met alle gevolgen van dien

De barman is niet voorzichtig. Het feit dat hij iedere keer bij een andere meid in bed ligt en vaker niet dan wel een condoom gebruikt, zegt misschien wel genoeg. Een SOA-testje zou geen kwaad kunnen mocht je een relatie met hem overwegen. Maar dat is überhaupt een goed idee, ongeacht de man die voor je staat.

  1. Hij zoekt geen diepgang

Omdat hij niet per se op zoek is naar vastigheid zoekt hij ook geen diepgang. En dat terwijl jij daar misschien wel behoefte aan hebt.

Bron: Beautify

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Francien ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.