sporten

Dit is hét sporthorloge voor lopers

Of je nu nét begonnen bent aan je hardloop-carrière of in volle voorbereiding voor de marathon, een beetje extra motivatie kan iedere loper op z’n tijd gebruiken. Laten wij die nou voor je gevonden hebben in de vorm van de Tom Tom Touch activity tracker!

Nauwkeurige resultaten

Zeg geen ‘stappenteller’ tegen dit kleine zwarte bandje, want de Tom Tom Touch doet veel meer dan alleen je stappen bijhouden. Zo kan je op het led-schermpje ook je hartslag en verbrande calorieën aflezen, en kan je aangeven welke sport je precies beoefent voor een zo nauwkeurig mogelijk resultaat. En dat willen we natuurlijk als lopers ;-).

Ideale hartslag zone

De ingebouwde hartslagmeter is trouwens continu actief, waardoor je al snel te weten komt wat je hartslag in rust is. Op basis daarvan kan je afleiden hoe het gesteld is met jouw conditie en je gezondheid. Om een idee te krijgen: een normale hartslag in rust van een volwassen persoon ligt doorgaans tussen de 60 en 100 per minuut. Hoe sportiever je bent of hoe meer je traint, hoe lager je hartslag wordt. Een hogere rusthartslag kan dan weer wijzen op vermoeidheid, ziekte of stress. Voor lopers betekent dit bovendien dan je eenvoudig kan uitrekenen wat jouw ideale hartslagzone is om te lopen.

Vet – spiermassa meter

Maar dat is niet alles. Wat het horloge echt uniek maakt, is de functie om je lichaamssamenstelling te meten. Altijd al benieuwd geweest wat jouw verhouding vet-spiermassa nu precies is? Wel, deze activity tracker zegt het je zwart op wit. Zorg dat je het horloge En als dat geen motivatie is, weten wij het ook niet meer.

De Tom Tom Touch activity tracker is verkrijgbaar bij Bol.com voor €99,00.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!