eerste keer seks
28 January 2018

Dit is het ongemakkelijkste seksstandje

Tijd voor een experimentje tussen de lakens met je nieuwe lief of tijdelijke best friend with benefits? Altijd maar die missionaris of doggystyle… Soms wil je wat meer spanning en sensatie. Nieuwe dingen proberen blijft leuk. Maar het kan ook te ver gaan. Tijdens dit onderzoek is het ongemakkelijkste standje ontdekt. En het is aan jou of je ‘m wil proberen of niet.

Seksuele ongmakken

Als het ongemakkelijk wordt in bed, haak je toch al snel af. Niet elk standje is even comfortabel en prettig. Zo besloot online apotheek Superdrug het te onderzoeken. Zij vroegen duizend Europeanen en Amerikanen naar hun seksuele angsten en ongemakken. De resultaten? Bijzonder.

Minst ongemakkelijke seksstandje

Wat niet zo bijzonder is, is het antwoord op de vraag: ‘Bij welk standje voel je je het gemakkelijkst?’ Mannen en vrouwen voelen zich namelijk het meest op hun gemak bij de missionaris. Bijna 90 procent van de respondenten omschrijft zijn of haar relatie als ‘een beetje tot gemiddeld seksueel avontuurlijk’. 9 procent van de ondervraagden vindt zichzelf niet avontuurlijk in bed.

Ongemakkelijkste standje

Natuurlijk is het allerleukste om te weten toch wel welk standje mensen juist helemaal níet prettig vinden. En met stip op nummer één bij mannen en vrouwen staat de staande variant van de soixante-neuf. Je weet wel, dat standje 69. Maar dan staand. Hmm.. Niet geheel verrassend staat anale seks op de tweede plaats. De top vijf wordt vervolgens aangevuld met ‘knielende kruiwagen’, masturbatie en de ‘gewone’ soixante-neuf.

Meer spannende resultaten

Verder is tijdens dit onderzoek gebleken dat seks in het openbaar niet zo populair is. Gevolgd door BDSM en anale seks. Verrassend is misschien dat 21,7 procent van de Europese mannen liever geen seksspeeltjes gebruikt in bed, tegenover 20,7 procent van de vrouwen. Om te zorgen dat angsten overwonnen worden is het vooral belangrijk om met elkaar te communiceren en.. misschien wel het gewoon te proberen. Tijd voor het ongemakkelijke standje, de staande 69?

Lees ook: 50 seksstandjes om je liefdesleven af te wisselen.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Nooit moet anale seks als een verplichting voelen

Bij het lezen van het volgend artikel, kwam de volgende gedachte...

De meest gemaakte fouten tussen de lakens

We merken dat wij vrouwen eerder geneigd zijn de bedprestaties van...

Door deze standjes slaap je daarna als een roosje

Wist je dat er ook standjes zijn die ervoor zorgen dat...

Hoe liefde en seks veranderen door technologie

Ook seks en intimiteit zullen diep worden beïnvloed door technologie.

Corona belemmert seksualiteit van jongeren

Online daten en flirten blijkt geen alternatief voor jongeren tijdens de...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

50+ uitgaan gids

Het leven begint bij vijftig zeggen...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

advertentie