willie test womanizer
23 June 2019

Dit is een mega afknapper in bed volgens je horoscoop

Wat vind jij nou echt fantastisch tussen de lakens? Het heeft allemaal te maken met smaak. Er zijn echter ook enorme afknappers tijdens de seks. De sterren vertellen wat jouw grootste afknapper is tijdens de vrijpartij met je kersverse nieuwe lief.

Ram – De timide man

Seks met jou is alsof je een strijd aangaat. Wanneer hij zwakte of gebrek aan zelfvertrouwen vertoont, kun je hem niet volgen. Je krijgt de rillingen van een vent die je vraagt wat je wilt in bed. Walgelijk, jij hebt een tijger nodig die jouw vurige karakter ook aan kan.

Stier – De man die altijd wil experimenteren

Jij bent een Stier en je hebt stabiliteit nodig. In je leven, maar ook in de slaapkamer. Als hij te veel acrobatische bewegingen probeert tijdens de daad en je in allerlei posities wringt, knap je af. Doe jou maar je oude vertrouwde standjes, geen poespas.

Tweelingen – De man die niet weet how to talk dirty

Tweelingen staan bekend om hun verbaal vermogen. Jij hebt dan ook veel dirty talk nodig om tot een hoogtepunt te komen. Een man die niets zegt is jouw grote afknapper in bed. Een beetje laten blijken wat voor lekker beest je bent maakt je enorm opgewonden. Weg met de stille vent.

Kreeft – De man die niet aan je tepels komt

Tja, dit gebied is nu eenmaal jouw grootste turn-on. Je hebt veel stimulatie nodig in dit gebied. De man die dat negeert kan de hele ervaring ruïneren. Oh, na de vrijpartij mag hij niet meteen weggaan. Jij wilt nog even praten over de toekomst.

Leeuw – De sentimentele man

Leeuwen hebben complimentjes nodig, maar ze willen geen overbelasting aan sentimentaliteit. Wanneer er geen relatie is met degen met wie je onder de lakens ligt is het vooral van belang om maar aan één ding te denken: het orgasme. Nee, jij gaat geen zielsverwant worden tijdens de seks. Bewaar dat voor na de tijd.

Maagd – De man die je meeneemt naar een vieze plek

Maagden zijn de schoonste tekens. Alhoewel je bereid bent ver te gaan voor je partner en het hem naar zijn zin te maken, is een vieze plek echt een afknapper. Plekken waar jij vies kunt worden (het bos of het strand) vind je echt niet sexy.

Weegschaal – Gebrek aan zorgzaamheid

Een relatie aangaan met een Weegschaal betekent gelijkheid. Dat betekent dat wanneer een vrijpartij in zijn voordeel is geweest, het de volgende keer jouw beurt is. En dat moet hij weten. Hij wordt daarom dringend verzocht een scorelijst bij te houden. Hij mag je niet te kort doen.

Schorpioen – De koppige man

Jij hebt het in je om zijn hoofd helemaal op hol te laten slaan. Seks moet daarom een hele beleving zijn. Als het hem allemaal niet zoveel uitmaakt en hij niet versteld staat van jouw bed skills, haak je al gauw af. Jij bent degene die de touwtjes in handen heeft, hij liever niet als het aan jou ligt.

Boogschutter – De luie man

Als je in bed ligt verwacht je dat hij zijn werk doet. En goed ook. Jij houdt van fysieke uitputting. Op gebied van sport, maar ook zeker in bed. Daarom is een luie man niet aan jou besteed. Hij zal zich in het zweet werken om jou te verwennen.

Steenbok – De excentrieke man

Geen poespas voor de Steenbok. Jij bent een traditioneel teken en jouw respect voor traditie neem je mee tussen de lakens. Jij houdt ervan als mensen op tijd zijn, snel zijn en communicatief vaardig zijn. Mocht je dan toch een keer een booty-call situatie hebben, dan maak jij altijd een plan zodat je je aan je tradities zult houden.

Waterman – De man die ‘nee’ zegt

Hiermee bedoelen we niet dat je het woord ‘nee’ niet zult respecteren. Als het gaat om het verkrijgen van toestemming in de slaapkamer, respecteer je zijn grenzen. Echter, onwilligheid om te experimenteren kun jij niet uitstaan. Seks is voor jou als een scheikunde lab, als hij er niet voor in is om iets nieuws te proberen dan zul je je gauw vervelen.

Vissen – De onderdanige man

Vissen zelf zijn onderdanig in bed. Jij hebt een bedpartner nodig die jou de baas is. Voor jou is seks een ontsnapping. En jij kunt niet ontsnappen als je het gevoel hebt dat jij degene bent die de touwtjes in handen hebt. Jij wilt je helemaal overgeven en de onderdanige zijn.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Nederlandse vrouwen zoenen graag met andere vrouwen

De Nederlandse vrouw is niet vies van biseksuele experimenten. Bijna de...

Door deze standjes slaap je daarna als een roosje

Wist je dat er ook standjes zijn die ervoor zorgen dat...

Dit zijn je beste liefdesmatches als je een Schorpioen bent

De sterrenbeelden Kreeft, Vissen of Stier hebben volgens de sterren een...

3 sterrenbeelden die zich het meest tot jou aangetrokken voelen

Wie interesse heeft in astrologie weet natuurlijk allang dat bepaalde sterrenbeelden...

5 mythes over seks bij 50-plussers

Is het echt zo dat je dan geen zin meer hebt...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

advertentie