kerst tips singles

Dit is dé reden waarom de allerleukste vrouwen single zijn tijdens de feestdagen

Misschien word je inmiddels stapelgek van de vraag, ‘Waar blijft jouw vriend/vriendin?,’ tijdens de feestdagen. Maar geloof ons, de allerleukste meisjes zijn single tijdens de feestdagen! En dit is waarom.

Vanaf nu hoef je niet meer te treuren om je single bestaan.

Je hebt een fantastisch karakter en uiterlijk

Qua uiterlijk ben je bloedmooi en aantrekkelijk. Mannen of vrouwen durven daardoor vaak niet op jou af te stappen. Ze zijn bijna té bang voor jouw mooie koppie! Maar aan aandacht heb jij geen gebrek. Waar je ook loopt, iedereen werpt een blik naar je. Maar jij bent daar niet snel van onder de indruk.

Bovendien weet je als single lady als geen ander wat je wilt. Jij gaat niet zomaar met de eerste de beste aan de haal. Je bent zelfstandig en onafhankelijk en hebt he- le- maal geen partner nodig. Gooi al deze eigenschappen op één hoop en er is maar één conclusie: je bent een droomvrouw. Voor jezelf, maar ook zeker voor je toekomstige lover.

Je gaat alleen voor écht liefde

Laten we eerlijk wezen, je bent niet de makkelijkste. Maar uiteindelijk eindig ook jij met een geweldige lover aan je arm. Alleen wanneer is dé grote vraag. Maar hoe langer jij single blijft, des te beter je volgende relatie wordt. Hoe dan? Je neemt niet alleen de tijd om te bedenken wat je echt zoekt in een partner, maar hebt ook geleerd om alleen te zijn. En als jij gelukkig bent met jezelf, kun je dat ook delen met de ander. En daarom zijn single vrouwen de allerleukste vrouwen!

Dus ben jij alleen deze feestdagen? Doe een dansje, want jij bent gewoon super leuk.

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam

perfect
By Francien ·
31 december 2021

Je hoeft niet perfect te zijn om te daten

Kom je niet tot daten omdat je alles perfect wil in je leven. Jezelf, je huis, je werk, je date, je partner. Een beetje imperfectie verlicht de druk.
online shoppen singles day
By Linda ·
25 december 2021

Online daten met behulp van VPN

vrouwen seks met elkaar
By Francien ·
22 december 2021

Mannenhart op hol door stem van vruchtbare vrouw

Vruchtbare periode bij een vrouw doet haar stem veranderen in een aantrekkelijker stemgeluid. Handig om je date in deze periode te plannen.
onder de kerstboom
By Francien ·
8 december 2021

Grootste reden om te daten in december

In december alleen zijn dat wil niemand, zo lijkt. Ben je nog niet bekomen van je liefdesverdriet, ga dan toch gewoon daten. Meer breken dan je reeds gebroken hart kan niet.
woede gezondheid
By Francien ·
29 november 2021

10 vreselijke date afknappers

Ben je nog op zoek naar die ene ware en druk aan het daten? Let dan even op! Want uit onderzoek van Singlessite.nl blijkt dat je op z’n minst fris en fruitig voor de dag moet komen. Naar zweet ruiken is de vreselijkste afknapper tijdens een eerste date.