kerst tips singles

Dit is dé reden waarom de allerleukste vrouwen single zijn tijdens de feestdagen

Misschien word je inmiddels stapelgek van de vraag, ‘Waar blijft jouw vriend/vriendin?,’ tijdens de feestdagen. Maar geloof ons, de allerleukste meisjes zijn single tijdens de feestdagen! En dit is waarom.

Vanaf nu hoef je niet meer te treuren om je single bestaan.

Je hebt een fantastisch karakter en uiterlijk

Qua uiterlijk ben je bloedmooi en aantrekkelijk. Mannen of vrouwen durven daardoor vaak niet op jou af te stappen. Ze zijn bijna té bang voor jouw mooie koppie! Maar aan aandacht heb jij geen gebrek. Waar je ook loopt, iedereen werpt een blik naar je. Maar jij bent daar niet snel van onder de indruk.

Bovendien weet je als single lady als geen ander wat je wilt. Jij gaat niet zomaar met de eerste de beste aan de haal. Je bent zelfstandig en onafhankelijk en hebt he- le- maal geen partner nodig. Gooi al deze eigenschappen op één hoop en er is maar één conclusie: je bent een droomvrouw. Voor jezelf, maar ook zeker voor je toekomstige lover.

Je gaat alleen voor écht liefde

Laten we eerlijk wezen, je bent niet de makkelijkste. Maar uiteindelijk eindig ook jij met een geweldige lover aan je arm. Alleen wanneer is dé grote vraag. Maar hoe langer jij single blijft, des te beter je volgende relatie wordt. Hoe dan? Je neemt niet alleen de tijd om te bedenken wat je echt zoekt in een partner, maar hebt ook geleerd om alleen te zijn. En als jij gelukkig bent met jezelf, kun je dat ook delen met de ander. En daarom zijn single vrouwen de allerleukste vrouwen!

Dus ben jij alleen deze feestdagen? Doe een dansje, want jij bent gewoon super leuk.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Vijf tips voor de perfecte date
By danny@db-online-marketing.nl ·
2 oktober 2023

Indruk maken op je date: Tips voor een succesvolle eerste indruk

Zo kies je de juiste parfum voor een eerste date
By Redactie ·
29 mei 2023

Zo kies je de juiste parfum voor een eerste date

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen