Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
compleet zonder man
20 juni 2018

Dit is de reden dat je nog single bent – volgens je horoscoop

Het kan nog wel eens lastig zijn om de ware te vinden. Die ene begreep je keuzes niet en die andere knapperd dacht heel anders over het leven. Je vraagt advies aan je vriendinnen, moeder of aan je wijze oma. Toch vraag je je nog steeds af hoe het nou kan dat jij nog single bent, je begint soms een beetje aan jezelf te twijfelen. Maar geen zorgen, jouw sterrenbeeld weet hoe het zit. Lees, lach én leer.

RAM

Jij bent single omdat je intimiderend kan overkomen.

Rammen kunnen intimiderend zijn waardoor een man misschien een beetje bang voor je is, en niet zo snel op je afstapt. Daarnaast ben je een doener in plaats van een prater. Je wilt alleen een relatie aangaan als die persoon jouw spontaneous nature aan kan.

STIER

Jij bent single omdat je alleen date om de ware te vinden.

Ha, ja dat is best wel lastig. Je wilt eigenlijk meteen de ware vinden en bent niet zo snel in voor een alleen maar gezellige date. Je hebt je eigen tijd nodig en een man die jou je ruimte geeft.

TWEELINGEN

Jij bent single omdat je ‘all over the place’ bent.

Tweelingen kunnen nog wel eens warrig zijn. Je bent een complex persoon waar je zelf niet altijd bewust van bent. Je kunt rusteloos zijn en je wilt alleen een relatie met iemand die deze rusteloosheid aan kan. Je wordt ook wel een vlindertje genoemd, je bent overal en nergens. Letterlijk en figuurlijk. En dat vinden mannen wel eens moeilijk om te volgen.

KREEFT

Jij bent single omdat je het lastig vindt iemand te vertrouwen.

Kreeften houden ervan om voor anderen te zorgen. Je vriendinnen komen ook naar je toe als ze ergens mee zitten. Je houdt ervan om mensen om je heen te hebben, maar dat wil niet zeggen dat je ze vertrouwt. Je wilt iemand hebben die jou behandelt zoals jij anderen behandelt waar je van houdt.

LEEUW

Jij bent single omdat je beschikt over een redelijk groot ego.

Leeuwen staan bekend om hun avontuurlijke aard. Je hebt veel vertrouwen in jezelf omdat je weet dat the sky the limit is. Maar je trotse aard kan soms in de weg staan. Je gaat pas een relatie aan als die persoon openstaat voor nieuwe dingen, zelfs als ze daar een beetje bang voor zijn.

MAAGD

Jij bent single omdat je kieskeurig bent.

Maagden hebben een analyserende aard en kunnen makkelijk een persoon ‘lezen’. Maar omdat je veel op je ratio doet kun je nog wel eens hard overkomen. Je zult alleen een relatie aangaan met iemand die jouw sceptische attitude en intelligentie aan kan.

WEEGSCHAAL

Jij bent single omdat je moeite hebt om je te binden.

Weegschalen zijn gek op enthousiasme. Je beschikt over de kracht om je in iemand anders zijn situatie te verplaatsen. Maar doordat je nogal avontuurlijk bent kan het lastig voor jou zijn om je echt te binden. In een relatie heb jij iemand nodig die hetzelfde motto als jij deelt: ‘go with the flow’

SCHORPIOEN

Jij bent single omdat je onvoorspelbaar bent.

Hoewel Schorpioenen erg passioneel zijn, zijn ze ook snel bezitterig. Je bent ambitieus en onafhankelijk, maar je kunt snel jaloers worden op anderen en kunt uiteindelijk zelfs manipulatief worden. Je zult alleen een relatie beginnen met iemand die jouw onvoorspelbare aard aan kan.

BOOGSCHUTTER

Je bent single omdat je te optimistisch bent.

Boogschutters staan er om bekend dat ze optimistisch in het leven staan. Je hebt een groot hart maar gebruikt dit niet altijd. Je kan soms een beetje doen alsof iets je niet uitmaakt terwijl dat wel zo is. Je hebt een lover nodig die absoluut niet saai is.

STEENBOK

Jij bent nog single omdat je niet weet wat je wilt.

Steenbokken voelen een grote verantwoordelijkheid in hun leven. Je kunt goed voor jezelf zorgen en anderen zien je als leider. Je bent erg zelfstandig en weet daarom soms niet wat je met de ‘zorgen’ van een ander aan moet. Je hebt iemand nodig die niet alles van jou af laat hangen.

WATERMAN

Jij bent nog single omdat je sarcasme niet altijd wordt begrepen.

Watermannen staan er om bekend dat ze denken met een doel. Je bent warmhartig maar je denkt ook alles over, dat heb je te danken aan je intelligentie. Toch kun je snel sarcastisch uit de hoek komen, helemaal als je geïrriteerd bent. Je hebt iemand nodig die spontaan is en je rebelse gedrag aan kan.

VISSEN

Jij bent nog single omdat graag in je eigen wereld leeft.

Vissen kunnen in elke situatie zichzelf aanpassen en zijn creatief. Je hebt mededogen voor een ander maar je kunt over anderen ook sceptisch zijn en gelooft een ander niet snel op zijn woord. Je hebt iemand nodig die dezelfde dromen met jou deelt.

Bron: Beautify

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Singles zijn steeds vaker gelukkig

Uit een Duits onderzoek over het liefdesleven van 2.500 mensen tussen...

Waarom geweldige vrouwen soms moeilijker de liefde vinden

Andere vrouwen lijken altijd moeiteloos van de een in de andere...

Als je op zoek bent naar een trouwe partner wil je kijken naar deze 3 sterrenbeelden

In een relatie is het erg belangrijk dat je je partner...

Single met de kerst: vijf redenen om blij te zijn

Hoewel kerst erg draait om het samenzijn van geliefden en mensen...

Is je date een match?

Wist je dat je met behulp van astrologie al een idee...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

advertentie