compleet zonder man

Dit is de reden dat je nog single bent – volgens je horoscoop

Het kan nog wel eens lastig zijn om de ware te vinden. Die ene begreep je keuzes niet en die andere knapperd dacht heel anders over het leven. Je vraagt advies aan je vriendinnen, moeder of aan je wijze oma. Toch vraag je je nog steeds af hoe het nou kan dat jij nog single bent, je begint soms een beetje aan jezelf te twijfelen. Maar geen zorgen, jouw sterrenbeeld weet hoe het zit. Lees, lach én leer.

RAM

Jij bent single omdat je intimiderend kan overkomen.

Rammen kunnen intimiderend zijn waardoor een man misschien een beetje bang voor je is, en niet zo snel op je afstapt. Daarnaast ben je een doener in plaats van een prater. Je wilt alleen een relatie aangaan als die persoon jouw spontaneous nature aan kan.

STIER

Jij bent single omdat je alleen date om de ware te vinden.

Ha, ja dat is best wel lastig. Je wilt eigenlijk meteen de ware vinden en bent niet zo snel in voor een alleen maar gezellige date. Je hebt je eigen tijd nodig en een man die jou je ruimte geeft.

TWEELINGEN

Jij bent single omdat je ‘all over the place’ bent.

Tweelingen kunnen nog wel eens warrig zijn. Je bent een complex persoon waar je zelf niet altijd bewust van bent. Je kunt rusteloos zijn en je wilt alleen een relatie met iemand die deze rusteloosheid aan kan. Je wordt ook wel een vlindertje genoemd, je bent overal en nergens. Letterlijk en figuurlijk. En dat vinden mannen wel eens moeilijk om te volgen.

KREEFT

Jij bent single omdat je het lastig vindt iemand te vertrouwen.

Kreeften houden ervan om voor anderen te zorgen. Je vriendinnen komen ook naar je toe als ze ergens mee zitten. Je houdt ervan om mensen om je heen te hebben, maar dat wil niet zeggen dat je ze vertrouwt. Je wilt iemand hebben die jou behandelt zoals jij anderen behandelt waar je van houdt.

LEEUW

Jij bent single omdat je beschikt over een redelijk groot ego.

Leeuwen staan bekend om hun avontuurlijke aard. Je hebt veel vertrouwen in jezelf omdat je weet dat the sky the limit is. Maar je trotse aard kan soms in de weg staan. Je gaat pas een relatie aan als die persoon openstaat voor nieuwe dingen, zelfs als ze daar een beetje bang voor zijn.

MAAGD

Jij bent single omdat je kieskeurig bent.

Maagden hebben een analyserende aard en kunnen makkelijk een persoon ‘lezen’. Maar omdat je veel op je ratio doet kun je nog wel eens hard overkomen. Je zult alleen een relatie aangaan met iemand die jouw sceptische attitude en intelligentie aan kan.

WEEGSCHAAL

Jij bent single omdat je moeite hebt om je te binden.

Weegschalen zijn gek op enthousiasme. Je beschikt over de kracht om je in iemand anders zijn situatie te verplaatsen. Maar doordat je nogal avontuurlijk bent kan het lastig voor jou zijn om je echt te binden. In een relatie heb jij iemand nodig die hetzelfde motto als jij deelt: ‘go with the flow’

SCHORPIOEN

Jij bent single omdat je onvoorspelbaar bent.

Hoewel Schorpioenen erg passioneel zijn, zijn ze ook snel bezitterig. Je bent ambitieus en onafhankelijk, maar je kunt snel jaloers worden op anderen en kunt uiteindelijk zelfs manipulatief worden. Je zult alleen een relatie beginnen met iemand die jouw onvoorspelbare aard aan kan.

BOOGSCHUTTER

Je bent single omdat je te optimistisch bent.

Boogschutters staan er om bekend dat ze optimistisch in het leven staan. Je hebt een groot hart maar gebruikt dit niet altijd. Je kan soms een beetje doen alsof iets je niet uitmaakt terwijl dat wel zo is. Je hebt een lover nodig die absoluut niet saai is.

STEENBOK

Jij bent nog single omdat je niet weet wat je wilt.

Steenbokken voelen een grote verantwoordelijkheid in hun leven. Je kunt goed voor jezelf zorgen en anderen zien je als leider. Je bent erg zelfstandig en weet daarom soms niet wat je met de ‘zorgen’ van een ander aan moet. Je hebt iemand nodig die niet alles van jou af laat hangen.

WATERMAN

Jij bent nog single omdat je sarcasme niet altijd wordt begrepen.

Watermannen staan er om bekend dat ze denken met een doel. Je bent warmhartig maar je denkt ook alles over, dat heb je te danken aan je intelligentie. Toch kun je snel sarcastisch uit de hoek komen, helemaal als je geïrriteerd bent. Je hebt iemand nodig die spontaan is en je rebelse gedrag aan kan.

VISSEN

Jij bent nog single omdat graag in je eigen wereld leeft.

Vissen kunnen in elke situatie zichzelf aanpassen en zijn creatief. Je hebt mededogen voor een ander maar je kunt over anderen ook sceptisch zijn en gelooft een ander niet snel op zijn woord. Je hebt iemand nodig die dezelfde dromen met jou deelt.

Bron: Beautify

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam