als man alleen uitgaan

Dit is de perfecte lengte voor mannen om een date te scoren via een datingapp

Single mannen die niet al te lang zijn en nog altijd op zoek naar een toffe date kunnen in hun handen wrijven. Datingapp Badou wilde weten wat de ideale lengte was om regelmatig naar rechts geswipet te worden. Het resultaat is verrassend. 

Voor het onderzoek werden 20.000 Britse mannen tussen 18 en jaar bevraagd. Hoewel in eerste instantie gedacht werd dat lange mannen het meeste dates zouden scoren, bleek dit achteraf niet waar te zijn. In de top drie van lengtes die het meeste in de smaak vielen staan mannen die kleiner zijn dan 1 meter 82. De ideale afmeting was zelfs 1 meter 72. Bij het andere geslacht waren vrouwen met een lengte tussen 1 meter 65 en 1 meter 72 dan weer het meest geliefd.

Andere trucjes

Ben je niet voorzien van de juiste lengte? Geen zorgen. Je kan nog altijd veel dates aan elkaar rijgen door leuke foto’s te maken of een originele tekst over jezelf te schrijven. “Mensen met een grappige bio hebben meer kans om naar rechts geswipet te worden”, aldus Badoo’s dating expert Abbie Goulding. Aan je lengte kan je helaas niks veranderen, maar met je leuke persoonlijkheid strik je vast en zeker een toffe date.

Bronnen: Badou / Metro

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam