happy single

Dit is de echte betekenis van jouw sexy dromen

Het is niet omdat je droomt van seks met je baas of leerkracht dat je ook daadwerkelijk met deze man in bed wil duiken. Experts leggen uit wat deze dan wel betekenen, je moet je in elk geval geen zorgen, dit overkomt iedereen.

Soorten sexy dromen

Vreemde partnerkeuze
Droomde je dat je de lakens deelde met je beste vriend, je baas of die knapperd achter de kassa in de supermarkt? “Dit betekent echter niet dat je je aangetrokken voelt tot deze persoon, maar dat hij of zij over eigenschappen beschikt die jij bewondert”, aldus professor Patricia Garfield. Misschien ben je jaloers op het succes van je overste of wil je graag dezelfde zelfzekerheid als je vriend.

Seks met een celeb
Dromen van een avondje rampetampen met een bekende ster, lijkt onschuldig, maar er kan meer achter zitten. “Voor singles is dit een herinnering aan het feit dat er positieve vooruitzichten zijn. Daarnaast verraadt het ook waar je naar op zoek bent in een man. Als je al een man hebt, dan kan dit wijzen op de eigenschappen waar je huidige niet over beschikt of het bevestigt dat je al de ware hebt gevonden”, aldus Garfield.

Vreemde plaats
Als je in je droom geen geschikte plek vindt om seks te hebben met je partner, suggereert dit dat de intimiteit tussen jullie verdwenen is. Dit overkomt vrouwen vaak net na of voor een breuk. Hoewel je je best hebt gedaan om de relatie te doen slagen, is het toch fout gelopen. Als je nog steeds gelukkig bent, dan kan dit wijzen op een obstakel dat je kunt proberen te overkomen.  Misschien is dit een verre afstand die jullie moeten overbruggen of onzekerheid over jullie toekomst.

Seks in het openbaar
Net wanneer jullie in het midden van jullie stomende vrijpartij zitten, besef je in je droom plots dat de kamer vol mensen is en dat iedereen naar jullie kijkt. Als je je hierdoor ongemakkelijk voelt, kan dit betekenen dat je je zorgen maakt dat anderen over je relatie roddelen. Ben je bijvoorbeeld bezorgd dat je vrienden je partner niet leuk vinden? Als je dit ongelooflijk sexy vindt, kan dit betekenen dat je ernaar hunkert je seksleven openbaar te maken.

Bedrog
De meeste vrouwen dromen van met een ander in bed te duiken na het zetten van een belangrijke stap in je relatie, zoals een verloving. Ongemakkelijke gevoelens over het maken van zo een belangrijke beslissing kan zich manifesteren in je dromen. Dit betekent niet dat je hier spijt van hebt, dit zijn normale zorgen. Als jouw partner je bedriegt, vraag je zelf dan af of je boos bent om een bepaalde reden. Deze droom kan gevoelens van emotionele eenzaamheid blootgeven, bijvoorbeeld wanneer jij je zorgen maakt dat jij meer voor hem voelt dan hij voor jou.

Bron: GoedGevoel

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.