alleen zijn
6 August 2016

Dit doet geen seks met je

We weten natuurlijk allemaal dat seks meer is dan alleen een methode om kinderen te verwekken. Een lekkere vrijpartij houdt ons fit, gezond en aantrekkelijk. Maar wat nou als je, al dan niet gewild, al een hele tijd geen seks hebt?

Iedereen die het lange tijd zonder seks moet stellen zal daar zowel lichamelijk als geestelijk gevolgen van ondervinden. Niet zozeer de mensen die hun hele leven celibatair blijven, maar wél degenen die gewend zijn aan het genot van een potje seks. Hieronder een, niet al te vrolijk, lijstje van bijwerkingen die geheelonthouding teweeg brengt..

1# Zwakker immuunsysteem

Zo nu en dan een stevige vrijpartij geeft je afweermechanisme een flinke boost. Wie geruime tijd zonder seks zit loopt dus meer kans op virussen en ontstekingen.

2# Verminderd libido

‘Zin in seks’ zou gelijk staan aan de frequentie. Hoe minder seks, hoe minder de zin in een partijtje rollebollen wordt.

3# Meer stress

Uit onderzoek blijkt dat het stres reducerend werkt als je stoom afblaast in bed. Als de laatste keer lang geleden is, dan stijgt je bloeddruk sneller en ben je des te gevoeliger voor spanning.

4# Stroever 

Het is een mythe dat het vrouwelijk geslachtsorgaan zou verslappen door penetratie. Wel kan het zijn dat de vrouw tijdens de eerste vrijpartij sinds lange tijd wat meer gespannen is, waardoor het daar beneden wat stroever kan aanvoelen.

5# Droogte

Een gezond seksleven zorgt voor een goed onderhoud van de intieme delen. Hoe vaker een vrouw het doet, hoe sneller ze nat wordt.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Weinig tot geen sex grootste reden tot vreemdgaan

Eén keer in de twee tot drie maanden, of zelfs helemaal...

Kwart van de vrouwen geniet zelden van seks

Bijna een kwart (23%) van de vrouwen geniet zelden van seks...

Dit is een mega afknapper in bed volgens je horoscoop

De sterren vertellen wat jouw grootste afknapper is tijdens de vrijpartij...

5 hardnekkige seks mythes opgehelderd

Zie jij jezelf als een heuse seks expert? Toch bestaat de...

Dit is het effect van geen seks op je lichaam

Als single lady kan het natuurlijk best zo zijn dat je...

singlessite gidsen

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

Singles Vlaanderen

Ben je single en woon je in het...

advertentie