Had je gehoopt deze zomer samen met iemand op vakantie te gaan? Heb jij jouw mr. Right dus nog niet gevonden? Ga actiever daten, netwerken, op zoek. HIervoor zijn meerdere manieren, ook te vinden op onze site SInglessite.nl onder verschillende rubrieken. Blader er eens door en langs.

Denk je op een gegeven moment een potentieel vriendje gevonden te hebben, ben kritisch. Je wilt misschien zo graag, dat je een aantal zaken over het hoofd ziet.

Het is dan beter nog iets langer uit te kijken naar een betere partner, dan te lang vast te gaan houden aan een optie die niet gaat werken.

Onderstaande signalen moeten een negatief lichtje bij jou doen branden.

 
1. Sekspraatjes

Mannen denken over het algemeen iets vaker aan seks dan vrouwen en dat is helemaal niet erg. Maar niets is zo vervelend  dan een man die het alleen maar over seks heeft. En als het onderwerp seks eerder ter sprake komt, dan je naam, dan moet je jezelf eens goed achter de oren krabben. Want waar is deze leuke vent nou eigenlijk op uit?

2. Prinsesje

Je moet je de meest speciale vrouw ter wereld voelen bij de man die je date. Laat hij je aan je lot over, is hij ongeïnteresseerd en geeft hij je geen goed gevoel? Vraag je dan af of hij wel de prins op het witte paard is.

3. Pispaaltje

Snauwt je date de serveerster, pizzabezorger of kassajuffrouw voortdurend af. Vraag je dan af of je met deze man jouw leven wilt delen. Want wie zegt dat jij niet zijn volgende pispaaltje bent?

4. Ex-talk

Raakt je date tijdens jullie afspraakjes maar niet uitgepraat over zijn ex? Geen goed teken. De kans is groot dat hij nog niet over zijn vorige relatie heen is en jouw gebruikt om over zijn liefdesverdriet heen te komen.

5. Anonieme beller

 Neemt hij bijvoorbeeld direct op als iemand belt, zorgt hij dat je het scherm niet ziet en loopt hij altijd weg als zijn telefoon rinkelt? Doet je minnaar altijd geheimzinnig met zijn telefoon? Het is dan vast niet zijn moeder waarmee hij praat. Voel hem aan de tand en trap niet in zijn smoesjes.

6. Moederskindje

Veertigers die nog steeds thuis wonen of meerdere keren per week naar huis gaan, zijn kieskeurig of hechten veel waarde aan de mening van mama, die iemand nooit goed genoeg vindt. De invloed van de moeder weegt in deze relaties vaak zwaar.

7. Hij is leuk, hij is niet leuk, hij is leuk

Twijfel je? Wees eerlijk tegen je zelf. Prijs zijn positieve eigenschappen niet de hemel in, als het complete plaatje voor je gevoel niet klopt. Ze zeggen niet voor niets: ‘Bij twijfel, niet doen.’

8. Vuurwerk

Vind je hem leuk, maar vliegen er geen vlinders in je buik, blijft het vuurwerk uit in bed en ben je niet helemaal hoteldebotel van je nieuwe vlam? Bedenk dan goed of dit wel de ideale partner voor je is, voordat het te laat is.

9. Scharrelen

Heeft hij nog een relatie met een andere vrouw, maar drukt hij je op het hart haar spoedig te verlaten voor jou? Er is in deze situatie maar één advies en dat is: rennen! Wat moet hij met jou als er nog iemand anders in zijn leven is?

10. Zielepietje

Laat medelijden geen rol spelen in een nieuwe relatie. Heeft je nieuwste aanwinst een moeilijke jeugd gehad, is hij werkloos of ernstig ziek geweest en wil je hem helpen? Prima, maar doe dit als vriendin en begin geen relatie omdat je hem zo graag wilt helpen.

En vrouwen, bedenk dat er voor mannen net zo goed een lijstje negatieve signalen te bedenken is over vrouwen!