vrijgezelle vrouw china

Dit bedrijf geeft singles levenslange voorraad aan alcohol

Goed nieuws voor wie nog altijd de liefde van zijn leven mist. Door de inspanningen van een Chinees bedrijf kan je nu (letterlijk) de drank van je leven vinden.

Singles Day

Het was de Chinese webwinkel Ali Baba die als actie op hun Single’s Day een levenslange voorraad alcohol aanbood. Vrijgezellen kregen de kans om de deal te sluiten voor een bedrag van 11,111 yuan (zo’n 1.435 euro).

Baijiu-wijn 

Op hun Single’s Day bood de winkel de eerste 33 single klanten de mogelijkheid om de levenslange voorraad aan te kopen. Dat wil zeggen dat ze voor de rest van hun leven elke maand 12 flessen baijiu-wijn toegestuurd krijgen.

Sterke drank

Baijiu is een sterke drank gemaakt van kafferkoren of rijst, die vaak een alcoholpercentage heeft van boven de 40%. Terwijl de drank in onze contreien niet zo bekend is, is het met zijn biljoen Chinese fans één van de bestverkochte dranken ter wereld. Met een prijs van 196 yuan (zo’n 25 euro) per fles, zou je na minder dan een halfjaar je geld er al hebben uitgehaald.

Bron: Metro

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Francien ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.