samen slapen

Dit aantal seksuele partners is de max

Wanneer je een nieuwe liefde aan de haak hebt geslagen komt vroeger of later het moment dat jullie elkaar vertellen over het aantal voormalige (bed)partners. Dat kan voor een wat ongemakkelijke situatie leiden want velen vrezen dat hun ‘magic number’ te hoog is en dat er bij de ander de alarmbellen afgaan. Maar wat is nou het ideale aantal seksuele partners?

Uit een enquête komt naar voren dat dat het ‘ideale’ aantal seksuele partners meer is dan je misschien zou verwachten. De studie vond dat beide geslachten het er over eens waren dat 12 het perfecte aantal partners is.

Avontuurlijk en vrijzinnig

Op de vraag waarom 12 partners perfect was, zeiden zowel mannen als vrouwen dat het getal laat zien dat iemand ‘seksueel avontuurlijk, vrijzinnig en van voorbijgaande aard is’. Iemand die minder dan 10 partners heeft gehad, is ‘te conservatief’ en ‘te seksueel onervaren’, aldus het onderzoek.

Bovengrens

Aan de andere kant, zijn zowel mannen als vrouwen het erover eens dat alles boven de 19 partners not done is. Ze vinden deze persoon dan  ‘te egoïstisch’, ‘moeilijk te behagen’ of ‘te gretig van de ene naar de andere partner springen’. Slechts 45 procent van de vrouwen zei dat ze zou willen weten met hoeveel mensen hun partner had geslapen, terwijl 53 procent van de mannen deze vraag zou willen stellen.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.