facebook dislike knop

Dislike button op Facebook: hiervoor dus!

Op veler verzoek zijn ze bij Facebook toch overstag want er komt een heuse ‘dislike button’ aan. Niet om alles en iedereen af te kraken (zo meldt Facebook) maar een dislike om te onderstrepen hoe ‘erg, zielig, naar of vreselijk’ je iets vindt.. Juist. Misschien zit jij ook met smart te wachten op zo’n dislike knop, maar dan wel voor onderstaande posts 😉

We weten niet hoe het met jou zit maar we zouden ons zo kunnen voorstellen dat je acuut op de dislike button klikt wanneer je dit ziet:

Bij de 700e babyfoto

Sophie op de driewieler, Sophie met waterpokken, Sophie in de dierentuin, Sophie op bezoek bij oma, Sophie haar eerste plasje, Sophie besmeurd met slagroom: je timeline wordt gebombardeerd met babyfoto’s. Natuurlijk vind je het leuk om op de hoogte gehouden te worden van de kroost van je vriendinnen, zussen, collega’s, maar dat kan toch ook met één foto per week. Of per maand…

Bij de sportupdate

Waarschijnlijk is het puur jaloezie maar wat zou je graag op dislike drukken als die fanatieke vriend(in) voor de vijfde keer deze week incheckt bij de sportschool. Waar haal je in hemelsnaam de motivatievandaan!

Bij het culinaire wonder

Een terrine waar je U tegen zegt, sushi nog mooier dan bij de Japanner, een viergangendiner op een dinsdagavond voor de hele familie én een broodtrommel die er elke dag weer veel te creatief uitziet. Zo oneerlijk. Zo niet realistisch. Voor jou, dan uiteraard.

Bij de health-freak-foto’s

Van groene smoothies, bananenbrood tot quinoa: alleen al vanwege het feit dat jij op de bank met een reep chocola of een zak chips deze foto’s bekijkt, zorgt ervoor dat je vinger vanzelf naar dislike trekt. Sorry!

Bij de foto van je ex met zijn nieuwe vlam

Je zou hem kunnen ontvolgen, maar tóch ben je nieuwsgierig hoe zijn nieuwe leven (lees: nieuwe vriendin) eruitziet. Maar als ie dan ineens pontificaal zoenend onder de Eifeltoren op je beeldscherm verschijnt, zou je niets liever doen dan? Disliken! Tip: deleten is nog beter.

Bij de zoveelste selfie

Selfies verschijnen nog steeds vrijwel dagelijks op je tijdlijn. Niets mis mee, mits je het aantal zelfportretten binnen de perken houdt, want bij de vijfde selfie inclusief gestifte tuitlippen neigen we toch meer naar dislike dan naar like.

Bij het verslag van de dag

Je kent ze vast wel: Facebookvrienden die de vraag ‘Wat ben je aan het doen?’  iets té letterlijk nemen. Alles, maar dan ook álles, wordt in detail beschreven. Van het kopje koffie bij de zieke buurvrouw op de hoek, de was die buiten aan de waslijn wappert tot aan de pannenkoeken die wéér zijn aangebrand. Gruwelijk…. en ideaal voor een dikke vette dislike.

Heb jij al facebook berichten in gedachten waarvan je weet dat je ze meteen een dislike geeft? Vertel!

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!