seksprogramma Goedele

Dirty talk: tips van Goedele

Seksuologe Goedele Liekens komt op de markt met een nieuw boek: Superseks in 10 stappen. Geen acrobatische standjes of halsbrekende bedprestaties, maar haalbare en verrassende tips & tricks die je seksleven nog leuker maken. Wil jij de seks een tikkeltje heter? Knoop dat de tips van Goedele maar vast in je oren. 

Op de website Nina geeft ze alvast wat openhartige tips cadeau. Vandaag: dirty talk. 

All that talk

Goedele: “Vaak heb je niet veel meer nodig dan een portie verbeelding om de boel in gang te zetten. Het zal je verwonderen om te zien wat je bij hem teweeg kunt brengen, zonder zelfs één vinger uit te steken.”

Aan de slag!

1. Kies het juiste moment uit. Dat is meestal tijdens het voorspel, om elkaar op te winden, of tijdens de seks zelf, om het nog geiler te maken.

2. Zeg tegen je partner wat je allemaal met hem zou willen doen. Laat daarbij geen detail onuitgesproken en laat jullie verbeelding de vrije loop.

3. Begin voor het gemak bij het begin en laat je zo verder meenemen door je eigen fantasie. Vergeet mogelijke linken met schaars geklede vrouwen die dit tegen betaling doen op het internet. Ook jij kunt geil zijn!

4. Als je het moeilijk vindt om vanuit het niets een portie hete seks te beschrijven, kun je ook terugdenken aan een vorige portie. In plaats van dingen te verzinnen, kun je gewoon beschrijven hoe het er de vorige keer aan toe ging en wat je daarbij voelde. Hetzelfde effect en minimale inspanning!

5. Je kunt hem betrekken door hem te laten zeggen wat hij wil of zelfs door hem te laten zeggen waar hij je wil aanraken. Vervolgens laat je hem dat doen of doe je het zelf. Zo bouw je de spanning op en wordt die fantasie gaandeweg werkelijkheid.

Toppers en stoppers tussen de lakens

Wat je zegt, kies je natuurlijk zelf, maar dit zal je op weg helpen:

De toppers:
– Niet stoppen.
– Ik wil je, nu.
– Dit is zo f*cking goed.
– Jij bent de beste.
– Doe met mij wat je wilt.

De stoppers:
– De naam van je ex roepen.
– Zeggen dat je ex beter was.
– Zeggen dat je het zelf beter kunt.
– Geen geluid maken en je adem inhouden.

Kan je niet wachten om alle seks tips van Goedele te lezen? Bestel dan snel haar nieuwste boek: Superseks in 10 stappen. 

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!