nieuwe vrienden maken

Dipje? Shoppen werkt echt therapeutisch

Je kent het vast wel. Relatiebreuk, liefdesverdriet, de tigste belabberde date en je bent er helemaal klaar mee. Remedie? Shop till you drop! Het lijkt wat overdreven en je kunt natuurlijk ook op de bank bij de psych gaan liggen, maar van therapeutisch shoppen heb je vast meer en langer fun!

We geven je vijf uitstekende redenen 

1. Als je er goed uit ziet, dan voel je je ook lekkerder in je vel. In nieuwe kleren kan je simpelweg echt stralen en dat ziet ook iedereen aan je. Complimentjes krijgen over je nieuwe outfit geven je echt een goed gevoel en maken je een stukje zelfverzekerder.

2. Shoppen is pure ontspanning. Wanneer jij je favoriete boetiek binnenstapt en lekker tussen de nieuwste aanwinsten snuffelt voel je de spanning van je afglijden. Om dit ontspannen gevoel geregeld te ervaren moet je dus ook regelmatig even een kijkje gaan nemen toch?

3. Bij een nieuwe levensfase horen ook nieuwe kleren. Ben je net weer single geworden, dan is het een prima moment om jezelf een nieuwe stijl aan te meten. Ons aankoopgedrag symboliseert vaak ook een bepaalde periode in ons leven, dus helemaal niks mis mee om je eens in het nieuw te steken.

4. Winkelen is een geliefde hobby van vele vrouwen. Voor deze ene keer hoef je je niet te onderscheiden, een unieke hobby of passie te hebben, doe gewoon wat andere vrouwen ook graag doen en waar ze zienderogen van opknappen. Shoppen!

5. Wist je trouwens dat diverse onderzoeken bovenstaande stellingen ondersteunen? Wie had ooit gedacht dat de wetenschap je het beste excuus ‘ever’ zou geven? Die ene tas, paar schoenen, lingeriesetje of ander mooi item kan je echt een geluksgevoel bezorgen. Iedere keer wanneer je dat nieuwe item aantrekt ervaar je dat opnieuw dus zet die schuldgevoelens van je shop attack maar gerust opzij. Het is echt voor een goed doel!

 

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.
huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!