fabels feiten wijn

Dilemma: meer geld of meer seks?

Een dilemma om even over na te denken. Waar zou je meer van willen hebben, van geld of van seks? Het blijkt in de praktijk dat meer geld sowieso leidt tot meer seks. Ja, sommige mensen hebben gewoon alles.

Rol van geld in de slaapkamer

Uit een onderzoek van Time Magazine kwam ook naar voren dat geld een belangrijke rol speelt in de slaapkamer. De hormonen zijn er van nature, maar het libido is zeker in positieve of negatieve mate afhankelijk van onze financiële status.

Het blijkt dat wanneer vrouwen en mannen evenveel verdienen een goed tot zeer goed en hot seksleven genieten. Mannen vinden het in dit geval niet erg dat hun vrouw meer verdient, want dat zou terug te vinden zijn in meer seks.

Mag de pret niet drukken

Boven modaal moet iets meer belasting betalen dan de rest van Nederland, maar daar krijg je dan ook wat voor terug. Er zijn koppels die meer dan vier keer per week seks hebben.

Bij een kleine financiële tegenvaller kan het mogelijk één keer minder zijn. Maar dat  kan de pret niet drukken, lijkt mij.

Geld doet geld rollen

Geld hebben, doet geld ook weer rollen. Vrouwen die meer geld hebben, dus ook meer seks hebben, zouden meer geld uitgeven nadat ze een boxershort van een man aangeraakt hebben. Een beloningscentrum schijnt gestimuleerd te worden, tot  nemen van financiele risico’s en vergaren van nog meer plezier. Plezier in de vorm van seks of van shoppen.

Rijk zijn heeft best leuke kanten, als je daar over nadenkt. Maar met een stukje minder seks zou ik als single ook al tevreden zijn.

Bron: Singlessite

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.
trouwen
By Francien ·
22 oktober 2021

De toekomst van het huwelijk

Het huwelijk is een verband dat al duizenden jaren wordt aangegaan. Het zal niet verdwijnen, maar wel een andere invulling krijgen.