daten twitter

Dilemma: je baan of je geliefde

Voor deze, toch behoorlijk onmogelijk keuze, staan een aantal medewerkers van Defensie. Voor medewerkers die al jarenlang met veel plezier voor defensie werken maar hun hart hebben verloren aan een buitenlandse partner is het opletten geblazen. Als de geliefde afkomstig is uit een land waar Nederland geen inlichtingen mee uitwisselt dan kom je voor de keuze te staan: mijn baan of mijn geliefde.

Geschorst

Al onze militairen beschikken over een (VOG) Verklaring Omtrent Gedrag en die bewijst dat je betrouwbaar bent. Aangezien Nederland de achtergrond van partners uit ‘verboden’ landen niet kan controleren worden de militairen voor deze harde keuze gesteld. Kies je voor je geliefde? Dan wordt je geschorst.

Om nieuwe militairen te behoeden voor deze valkuil heeft de vakbond AFMP een lijst gepubliceerd van landen waar je beter geen liefje aan de haak kunt slaan. Defensie zelf weigert om deze landen bekend te maken omdat deze lijst aan verandering onderhevig is.

Bron: NOS

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.
huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!