dik worden in relatie

Dikte bepalend voor duur relatie

Heb je een relatie en is alles rozengeur en maneschijn? Wordt niet overmoedig, want voor je het weet ben je weer vrijgezel. Uit een enquête van een Amerikaans mannenblad blijkt dat één op de twee mannen zijn vriendin dumpt zodra ze teveel aankomt.

Slank lijf enige dat telt?

Het mannenblad verzamelde de gegevens van 50.000 mannen, verspreid over de hele wereld. Is een slank lijf dan het enige dat telt voor een man? Gelukkig niet. Trouw zijn aan elkaar vindt 36 procent het belangrijkste in een relatie. Toch zijn de heren zelf ook niet altijd monogaam. Zo gaf 8 procent toe zelf al eens te zijn vreemdgegaan en 59 procent gaf aan misschien vreemd te gaan, als hij er zeker van was dat het niet uitkwam.

Verzorgend, slim en grappig

Naast trouw vinden de mannen een dame met een verzorgend karakter erg aantrekkelijk. Ze vallen daarnaast op intelligentie en een goed gevoel voor humor. Als ze maar niet teveel aankomt ten opzichte van het eerste afspraakje, want dan moet je op zoek gaan naar een andere vent die om je grappen lacht.

Bron: Telegraaf

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.