Dikke vrouwen vaker seks op eerste date

Mollige vrouwen gaan een stuk verder op de eerste date dan hun slankere seksegenoten. Ze gaan er opvallend vaak ‘volledig voor’.

Hoe ver ga jij op jouw eerste afspraakje? Deze vraag en meer legde de Britse datingsite FreeDating.co.uk in een onderzoek voor aan haar 10.000 leden. En wat bleek? Hoe zwaarder de vrouw, hoe eerder zij ‘all the way’ gaat bij haar eerste date.

Bij mannen is dit omgekeerd. Een atletische goed gebouwde man duikt eerder in bed op het eerste afspraakje dan zijn wat gezette tegenhanger.

Wielrennen

Ook bleken vrouwen die interesse hebben in auto’s en die graag hun tijd doorbrengen in cafés er vaker meteen helemaal voor te gaan. Opvallend is dat bij vrouwen én mannen die een liefde hebben voor wielrennen, gek genoeg, de kans op seks het kleinst is.

Gewillig

Het opleidingsniveau maakt ook een verschil tussen de twee geslachten. Waar hoogopgeleide mannen vaker gelijk het bed in duiken, zijn het juist de laagopgeleide vrouwen die een stuk gewilliger zijn tijdens een eerste afspraakje. Nog een opmerkelijk onderzoekresultaat is dat getrouwde mannen bij een eerste date sneller seks hebben dan de singles.

 

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?