Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
blauwtje lopen
22 maart 2018

Digitaal een blauwtje lopen

Een blauwtje lopen kan iedereen overkomen. Wanneer je je beweegt op datingsites is de kans daarop vele malen groter. Simpelweg omdat je sneller een poging waagt. De drempel is namelijk een stuk lager om iemand die jou leuk lijkt aan te spreken, dan dat je naast iemand in de supermarkt staat. Op datingsites spreek je mensen aan die je niet kent. Reageren ze niet, dan is dat zo. 

Digitaal een blauwtje lopen

De kans verminderen om een blauwtje te lopen op datingsites, dan moet je goed op de hoogte zijn van de woorden en huidige kennis. Weet je namelijk niet waar anderen het over hebben, dan vind jij nooit je lief op dergelijke sites. Wat bedenk jij bij de woorden sapioseksueel, kittenfishing, tindertoerist, ghosten  en ecoseksueel. Raak eerst op de hoogte en ga dan pas door met je zoektocht op datingapps en -sites.

1. Tindertoerist

Op datingapp Tinder ontmoet je meestal mensen die zich in jouw buurt bevinden. Tref je iemand die honderden km van je verwijderd is, dan heb je van doen met een hindertoerist. Een toerist die romantiek zoekt in het buitenland. Reageer je snel, dan kan er vriendschap ontstaan. Reageer je traag, dan is hij gevlogen. Tindertoerist wordt ook gezegd tegen mensen die uit nieuwsgierigheid rondneuzen op Tinder.

2. Kittenfish

Wanneer je denkt een fotomodel met een relaxte levensstijl aan de haak hebt geslagen, kun je een soort van aardappel treffen die enkel op de bank zit. Dit is dan het kleinere zusje van de Catfish, die online liefde zoekt door zich voor te doen als iemand anders. De kittenfish echter liegt niet perse, maar doet zich gewoon iets beter voor dan ze is. Terug in de zee met deze Kittenfish.

3. Ecoseksueel

De ecosequeel is iemand met een klimaatbewust seksleven. Duurzame seksspeeltjes, herbruikbare condooms en sfeerlicht uit een spaarlamp. Ze gaan zelfs zover dat ze seks gebruiken om milieuproblemen onder de aandacht te brengen.

4. Ghosten en zombieen

Een relatie beëindigen zonder dit uit te spreken, dat gebeurt. Het contact verbreekt gewoon. Telefoon wordt niet meer opgenomen, berichten blijven onbeantwoord. Je partner is een fantoom. Deze grote verdwijntruc heet ghosting. Blijk je een zombie, dan heb je een soort van spijt van je host verdwijning en probeer je plots weer in contact te komen.

5. Sapioseksueel

Wanneer je valt voor iemand met een IQ van over de 100 en de daarbij passende emotionele intelligentie, dan ben je mogelijk een sapioseksueel. Niet dat het uiterlijk er niet meer toe doet, maar vooral een scherpzinnig, uitdagend gesprek zorgt dat jij opgewonden raakt.

Foto: Een blauwtje lopen 
Bron: Hart&Ziel BN DeStem “Zo spreek je ‘n woordje mee op datingsites” door Samuel Blom

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

Condoom.nl

gerelateerde artikelen

6 op de 10 singles tongzoent tijdens eerste date

Nederlandse singles houden wel van een potje tongzoenen. Het is intiem...

Tips en adviezen hoe om te gaan met een romantische afwijzing

Afwijzingen doen pijn. Vooral romantische afwijzingen. Het is afschuwelijk om te...

Afkicken van sociale media: zo doe je het!

Helemaal stoppen met social media is knap lastig. Deze tips helpen...

Gezocht: 500 leuke, single mannen

Genieten van een festival en tegelijkertijd je nieuwe liefde tegen het...

Neem eens een mediavakantie

Smartphones, games en andere technologische snufjes kunnen tot paniek leiden. We...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

advertentie

Bied gratis mee & WIN!