Digitaal dumpen neemt toe

Doet je vriendin de laatste tijd wel erg afstandelijk? Kijk dan even of ze niet toevallig haar status op Facebook heeft veranderd van relatie naar single. Steeds meer mensen geven er namelijk de voorkeur aan hun relatie te verbreken via e-mail of sociale netwerksites.

In een Brits onderzoek, uitgevoerd in opdracht van datingsite DateTheUK, gaf 34 procent van de 2000 ondervraagden aan wel eens een relatie te hebben verbroken via e-mail, dertien procent veranderde zijn of haar status op Facebook zonder eerst de partner ingelicht te hebben en zes procent bracht het nieuws eenzijdig naar buiten via Twitter. Opvallend is dat slechts twee procent zei een relatie te hebben verbroken via sms.

Op de ouderwetse manier, tijdens een persoonlijk gesprek, maakte 38 procent het uit en acht procent deed dit telefonisch.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?