Digitaal afreizen naar Peru

Normaal gesproken reizen jaarlijks meer dan 36.000 Nederlanders af naar Peru, land van Alpaca’s, Pisco, koffie en superfoods. Net als voor vele andere bestemmingen geldt 2020 als een uitzondering. Reden voor PROMPERU, de Peruaanse commissie voor de bevordering van export en toerisme, om een stukje Peru online naar Nederland te brengen.

Onder de naam ‘Peru On Tour’ lanceert de organisatie een platform met alles wat Peru te bieden heeft op het gebied van reizen en producten. Met aantrekkelijke reispakketten en promoties zal het land interessant blijven als reisbestemming voor de Nederlandse toerist in het post-Covid tijdperk.

Reispakketten

Op de website van Peru On Tour krijg je informatie over de belangrijkste bestemmingen zoals o.a. Arequipa, Cusco, Loreto, Madre de Dios, Puno. Met de beschrijvingen van highlights als Machu Picchu, Colca Canyon en Tambopata, waan je je al helemaal in Zuid-Amerika. Daarnaast worden meer dan twintig reispakketten aangeboden van een aantal gerenommeerde touroperators met veel speciale acties zoals kortingen, flexibel boeken en zelfs een reisverzekering.

Peruaanse producten

Op de site vind je achtergrondinformatie over de producten waar het land om bekend staat zoals superfoods, Pisco, Cafés del Perú en alpacawol. Zo krijg je helemaal trek in een avontuurlijke reis naar het land met vele culturele, natuurlijke en gastronomische gezichten. Op de social media kanalen van Facebook en Instagram zullen Peruaanse producten worden verloot, dus hou deze goed in de gaten.

Peru On Tour

De naam ‘Peru On Tour’ ontleent zich aan een tourbus, waarmee PROMPERU in 2020 door het land zou trekken. In de bus kunnen voorbijgangers een virtuele tour naar en door Peru maken met 3D animatie, proeverijen en demonstraties. De tour is door COVID-19 al een paar keer uitgesteld en de nieuwe tour staat voorlopig gepland voor maart 2021. Op de social media kanalen worden de data en locaties van de tour gecommuniceerd.

 

Het webplatform van “Peru On Tour” blijft online van december 2020 tot april 2021

Francien

Sinds 2012 actief voor Singlessite en Single2Travel | Fotograaf met een studio aan huis | Zoekt en bedenkt graag overheerlijke recepten voor singles | Doet graag leuke dingen met haar twee kinderen

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

alweer op vakantie
By Moniek ·
15 november 2021

Ga je nou alweer op vakantie?

Sommige mensen kopen om de haverklap een nieuwe Iphone, TV, bankstel, DVD speler, tuin-set, auto, laten hun badkamer of keuken verbouwen, kopen sieraden, dure merkkleding of worden dolgelukkig door twee keer in de week te gaan uit eten.
singles wintersport
By Moniek ·
5 november 2021

Zo haal je het maximale uit de wintersport!

Lekker een weekje skiën doet vele harten sneller kloppen en met zoveel leuke wintersportvakanties voor singles is er voor iedere wintersporter een vakantie die past. Omdat de meeste mensen maar één keer per jaar op wintersport gaan is het wel zo fijn als je daar het maximale uit kunt halen. Daarom geven wij je alvast vijf tips!
bijzondere singlereizen
By Moniek ·
3 november 2021

9 tips voor bellen op vakantie

De vakanties komen er weer aan. Dan willen veel mensen met hun smartphone, tablet of laptop de grens over. Pas op, dat kan in de papieren lopen. Wat is de beste manier om bereikbaar te blijven tegen redelijke kosten? Hier de 10 tips van Spanje Blog op een rij voor een zorgeloze vakantie.
ontoegankelijke vakantielanden
By Moniek ·
30 oktober 2021

3 vrijwel ontoegankelijke vakantielanden

Ben jij ook zo’n fan van ‘Reizen Waes’? Hou je van reizen naar avontuurlijke en onbekende bestemmingen? Dan moet je beslist eens kijken! In zijn televisieprogramma trekt hij naar landen die de gemiddelde toerist liever links laat liggen en heeft daarbij slechts een vraag: kan ik er op vakantie?
voordelen en nadelen singlereizen
By Moniek ·
27 oktober 2021

Eerlijke tips: voor en nadelen van singlereizen

Ben jij er al aan toe om als single op vakantie te gaan? Twijfel je enorm over het soort vakantie, of je alleen op reis zult gaan of met een groepsreis en zoek je betrouwbare tips en informatie over singlereizen? Dan heb je eerlijke tips en info nodig over de voor en nadelen van singlereizen. Lees je mee?
Blarney stone kiss
By Francien ·
20 oktober 2021

Vieze adem beter dan vieste plekken

Zal ooit enige wetenschapper zich gebogen hebben over de mate van hygiëne van een single ten op zichten van iemand die niet alleen is? En hoe zit dat op vakantie plekken?