gratis contactlenzen testpiloot

Die prille nieuwe liefde in de lente ontmoet je zo

Je hebt nu écht het gevoel dat je klaar bent voor een nieuwe liefde in je leven en je realiseert je heus dat ze niet bij je komen aanbellen. Dus wat nu? Toch maar een profiel aanmaken op een datingsite? Voordat jij je prille stappen gaat zetten op een datingsite; eerst even deze tips lezen!

P van positief

Jezelf bekritiseren kan altijd nog. Gebruik je datingprofiel om jezelf op jezelf op je best te beschrijven. Natuurlijk mag je met een dosis humor ook jezelf hier en daar op de korrel nemen, maar kijk bij het schrijven van je profiel met name door de ogen van die ander én niet door die van jezelf!

R van realistisch

Realistisch moet je met name zijn als het gaat om wensen (of eisen) die je hebt omtrent een nieuwe liefdespartner. Hier gelden twee belangrijke stelregels: 1) Kun jij er zelf aan voldoen? 2) hij mag niet afkomstig zijn door een eerdere ervaring. Gebleken is namelijk dat wat je echt niet wilt hebben, je meestal zelf creëert! Dus wil je iemand die respectvol met je omgaat, omdat je dat eerder niet hebt ervaren, dan ben jij er vaak de oorzaak van dat iemand dit wel gaat doen!

I van Integer

Liegen over je uiterlijk, je single voordoen terwijl je in een relatie zit? Of je anders voordoen dan dat je echt bent? Het levert je allemaal weinig op. Maar de grootste klacht van singles op datingsites is dat ze de personen achter de profielen soms nauwelijks herkennen. Dit is niet zozeer het gevolg van integriteit, maar met name het gevolg van de subjectiviteit waarmee de profielen worden ingevuld. Wanneer jij je profiel zelf invult, is dat jouw versie op wie jij bent. Over het algemeen blijkt dat niet iedereen hier even goed in is. Daarom is het altijd een slim om iemand uit je omgeving te vragen om feedback op je profiel.

L van Luchtig

Een luchtig profiel is het minst specifiek te maken, maar ik ga het toch proberen. Gebruik positieve woorden in je profiel en zo min mogelijk ontkenningen. Dus woorden als negatief, probleem, ergeren, horen niet in je profiel thuis, ook niet met een ‘niet’ ervoor. Ook de toon van je profiel is belangrijk. Hieruit moet blijken dat je er voor open staat om mensen te ontmoeten. Dus geen aanhef zoals: ‘Ik ga het maar weer eens proberen of hij nog bestaat mijn ridder op het witte paard! Of: ‘Vind jij online daten ook zo vervelend? Dan moeten we elkaar maar snel ontmoeten!’

Bron: Parship

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam