Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
food festivals
10 juni 2018

Deze zomerfestivals zijn te leuk om te missen!

Het is officieel zomer en dat moet gevierd worden. In Tsjechië vind je de allerleukste zomerfestivals waarvan sommigen gehouden worden in burchten en kastelen. In eigen land worden er deze maand knusse optredens bij het kampvuur georganiseerd. Boek je eigen kleinkunst festival in het hippe Brooklyn in hartje New York.

De leukste zomer evenementen vind je in Tsjechië

In Tsjechië worden de zomermaanden gevierd met de leukste zomerfestivals. In het centrum van historische steden, bij kastelen en burchten en op andere unieke locaties kun je genieten van muziek, dans en films. In de Moravische stad Ostrava worden in de maand juli muziekfestivals gehouden op een industrieel erfgoed. Bezoek Boheemse en Moravische burchten en kastelen waar in schilderachtige entourage van juli tot en met september verschillende muziekfestivals georganiseerd. Of bezoek een van de Jazz openluchtfestivals in de Tsjechische steden of ontdek het grootste en meest prestigieuze filmfestival van Midden- en Oost-Europa. Ontdek hier welk zomerfestival in Tsjechië jouw favoriet is.

Geniet van muziek rond het kampvuur

Wat zijn jouw herinneringen aan de zomerse avonden bij het kampvuur? Zingen bij het kampvuur, op schoolkamp of bij scouting? Lekker opwarmen, mijmeren bij het vuur of broodjes bakken? Iedereen heeft een bijzondere herinnering aan een avond bij het kampvuur. Op 30 juni spelen zo’n 70 muzikanten bij het kampvuur op 15 verschillende Natuurkampeerterreinen in Nederland. Muzikanten uit verschillende provincies in Nederland spelen bekende meezingers of zelf gecomponeerde nummers. De publieksfavorieten worden uitgenodigd om te komen spelen op het Kampvuurfestival op zaterdag 8 september. Lees hier hoe je de dag van de kampvuurmuzikant op 30 juni kunt bijwonen.

zomerfestivals

 

Je eigen kleinkunst festival in Brooklyn

Boek deze zomer je eigen kleinkunst festival met een Street art tour in de wijk Bushwick in Brooklyn. De Wijk Brooklyn dankt zijn naam aan de Nederlandse stad Breukelen en is een hippe en aantrekkelijke wijk voor locals én bezoekers. Een echte aanrader is de privé tour Brooklyn’s Beat van Levy’s Unique New York. Wandel over de indrukwekkende Brooklyn Bridge, dwaal door DUMBO – Down Under the Manhattan Bridge Overpass – en geniet van het mooiste uitzicht over Manhattan.

New York

Neem daarna de metro en ontdek Mediterrane, Italiaanse en Joodse winkeltjes en kunst galerietjes. Een andere tip is de onlangs geopende tentoonstelling van Escher in Brooklyn. Is het je al eens opgevallen dat de oneindigheid van Escher terug te vinden is op de trommeltjes van Droste’s cacao? Lees hier meer tips over een tof verblijf in New York.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

Shoestring - Groepsreizen

gerelateerde artikelen

Op reis met Valentijn zonder de verliefde koppels om je heen

Voor de fervente Valentijn-hater zijn er enkele plekken op een rijtje...

Helft Nederlanders niet happy met online winkelen

De helft van de Nederlanders klaagt namelijk na een online winkelervaring....

ESTA aanvragen voor reis van België naar Amerika

Wil je graag op reis naar Amerika vanuit België? Een citytrip...

Single en op reis: De Verenigde Staten

Als single kun je erg tegen een vakantie alleen opzien, je...

Festivals zijn place to be voor flirtende singles

Het festivalseizoen is in volle gang! En wat blijkt? Festivals zijn...

singlessite gidsen

50+ reizen gids

Met andere singles op vakantie...

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Avontuur en cultuur reizen gids

Singlereizen zijn een avontuur!...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

Single reizen gids

Zin in een topvakantie met leuke...

Zonvakantie gids

Dol op de zon, vitamine D en op...

Singles Vlaanderen

Ben je single en woon je in het...

advertentie