Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
houseparty amsterdam
7 juli 2018

Deze zomer uitgaan in Berlijn: hier moet je zijn!

Berlijn is dé stad om lekker te feesten. Natuurlijk moet je wel weten waar en hoe je daar het beste uitgaat. Daarnaast moet je ook rekening houden met heel wat zaken. Zoals hoe je gekleed bent, met wie je gaat en op welke dagen je je gaat feesten. De feestavonden zijn donderdag, vrijdag en zaterdag. Maar sommige clubs zijn ook op andere dagen van de week open.

Besef wel dat je in Berlijn soms geweigerd kan worden aan de deuren. Kom dus niet in veel te grote groepen aan en probeer ook een gezonde mix te hebben van mannen en vrouwen.

Maar goed, tijd om te feesten:

In Berlijn zijn er heel wat buurten waar je elke avond terecht kan om te gaan feesten. Voornamelijk zijn er drie straten die je zeker moet noteren als je op café wil en ook af en toe wil dansen.

  1. Simon Dach Straße

In deze straat vind je heel verschillende barretjes. Her leuke hieraan is dat ook veel Berliners naar deze buurt komen. Hierdoor heb je meer kans om Duitse vrienden te maken natuurlijk. Logisch ook dat ze allemaal hierheen komen, want het aanbod is super! Van cocktailbars tot alternatieve ketens. Voor ieders wat wils!

  1. Oranienburger Straße

Waarschijnlijk de bekendste uitgaansbuurt bij toeristen. En net daarom is het daar ook heel druk. Maar dat vinden we niet zo erg, want het is daar ook heel leuk. Je hebt daar gezellige terrasjes en toffe cocktailbars, maar in de zijstraten vind je nog meer barretjes. Loop eens rond in de wijk en ga eens naar Auguststraße en Torstraße, waar je nog meer bars zal vinden. Veel keuze!

  1. Oranienstraße

Nog een populaire straat om op café te gaan, is de Oranienstraße. Hier voelen alternatievelingen zich vooral thuis in de unieke en multiculturele bars.

  1. Berghain

Adres: Am Wriezener Bahnhof 70

Eén van de bekendste uitgaansplaatsen in Berlijn is zonder twijfel Berghain. ‘t Is een grote industriehal met weinig licht en harde technomuziek. De club is al meerdere keren uitgeroepen tot beste club ter wereld.

  1. Watergate

Adres: Falckensteinstraße 49

Nog zo’n bekende bij toeristen en locals is Watergate. Ook een discotheek waar techno wordt gedraaid door soms heel bekende dj’s. Watergate is toch een beetje beter verlicht dan Berghain. Als je even wil ontsnappen van de drukte, kan je even naar een gezellig terras aan het water.

  1. Wilden Renate

Adres: Alt-Stralau 70

Wilden Renate is een oud appartement dat volledig is omgebouwd tot een bizarre club. Alles kamers zien er een beetje anders uit, maar zijn één voor één heel leuk. Je kan hier uiteraard, zoals meeste clubs in Berlijn, terecht voor techno- en housemuziek.

  1. Tresor

Adres: Köpenicker Straße 70

Als je gek bent van beats en goede house, moet je bij Tresor zijn. De club bevindt zich in een oude fabriek waardoor de undergoundsfeer er helemaal inzit! Losgehen!

Lees ook: Uitgaansleven Berlijn te groot om te kiezen

Bron: Newsmonkey

 

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

3 winterse uitjes met je date

Heb je een eerste date in het verschiet en wil je...

Uit en date tips voor alleenstaande ouders

Aangezien het best lastig is om aan een nieuwe relatie te...

Is je sociale kringetje gekrompen na de scheiding? Tips om hem uit te breiden!

Een van de nadelen van single zijn is dat je sociale...

Flirt en ontmoet tips voor verlegen types

Het lijkt allemaal zo simpel. Je vindt iemand leuk, flirt een...

Lekker uit met singles: zo doe je het!

Singles die graag uitgaan vragen het zich geregeld af: wat zijn...

singlessite gidsen

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

50+ uitgaan gids

Het leven begint bij vijftig zeggen...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

Zonvakantie gids

Dol op de zon, vitamine D en op...

advertentie