Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
oren festival muziek
30 april 2019

Deze vijf tips helpen je sneller aan festival of concert kaartjes

Jawel, het seizoen voor leuke lente en zomer festivals gaat bijna van start! Dat betekent dat het zo langzamerhand tijd wordt om kaarten te kopen. Helaas zijn de bekende festivals tegenwoordig binnen no-time uitverkocht. Hoe ga je gewapend de strijd aan met al die andere mensen die ook graag een kaartje willen bemachtigen? Wij zetten 5 handige tips voor op een rijtje.

  1. Goede voorbereiding is het halve werk

Het is verstandig om van tevoren al uit te zoeken waar en wanneer je tickets kunt kopen. Je kunt je bijvoorbeeld inschrijven voor de nieuwsbrief van het evenement waar je graag heen wilt. Ga ook even na of er early-bird tickets in de verkoop komen. Op deze manier bespaar je ook hoop geld! Zorg er ook voor dat je van tevoren al een account aanmaakt op de website waar de tickets worden verkocht. Dit versnelt het bestelproces. De meeste systemen werken volgens het principe wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Log dus ruim op tijd voordat de verkoop begint alvast in, maar overdrijf dit niet. Een halfuur tot een kwartiertje van tevoren is vaak voldoende.

  1. Druk niet op F5

Als je eenmaal bent ingelogd, dan kom je automatisch in een virtuele wachtrij terecht. Ben jij de eerst wachtende? Dan word je automatisch naar het ticketverkoopsysteem doorgestuurd. Een van de stomste dingen die je kunt doen, is de pagina verversen. Op deze manier kom je namelijk weer achteraan in de wachtrij terecht. Dat is natuurlijk super zonde!

  1. Gebruik meerdere computers tegelijkertijd

Schakel ook je vrienden in, zodat je meer kans maakt om door de wachtrij heen te komen. Maak gebruik van verschillende netwerken (zoals 4G en wifi) en verschillende apparaten (zoals smartphone, tablet en computer) om de kans op een kaartje te vergroten. Hebben jullie uiteindelijk te veel kaarten gekocht? Dan kun je er vast nog iemand anders mee blij maken via Ticketswap of Marktplaats.

  1. Zorg dat er genoeg geld op je rekening staat

Ook niet geheel onbelangrijk: zorg ervoor dat je genoeg geld op je rekening hebt staan. De kaarten blijven maar een paar minuten voor je gereserveerd. Heb je niet genoeg geld? Dan kun je wellicht geld lenen. Ook is het verstandig om alle betaalhulpmiddelen bij de hand te hebben. Denk hierbij niet alleen aan je bankpas of creditcard, maar ook aan je random reader of andere kaartlezer die je nodig hebt om te kunnen internetbankieren.

  1. Is het evenement uitverkocht? Zo kom je alsnog aan kaarten

Heb je net achter het net gevist? Dan kun je nog proberen om aan een kaartje te komen via Ticketswap. Daar kun je op een veilige manier het kaartje van iemand anders overkopen. Het originele kaartje van de verkoper wordt ongeldig gemaakt, de koper ontvangt een nieuw en uniek ticket. Soms komen er nog extra tickets in de verkoop voor een evenement. Dit wordt vaak op social media aangekondigd. Volg dus zeker de organisatie van het evenement waar je graag heen wilt, zodat je op de hoogte blijft van het laatste nieuws.

Bron: Partyscene

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

3 winterse uitjes met je date

Heb je een eerste date in het verschiet en wil je...

Uit en date tips voor alleenstaande ouders

Aangezien het best lastig is om aan een nieuwe relatie te...

Is je sociale kringetje gekrompen na de scheiding? Tips om hem uit te breiden!

Een van de nadelen van single zijn is dat je sociale...

Flirt en ontmoet tips voor verlegen types

Het lijkt allemaal zo simpel. Je vindt iemand leuk, flirt een...

Lekker uit met singles: zo doe je het!

Singles die graag uitgaan vragen het zich geregeld af: wat zijn...

singlessite gidsen

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

50+ uitgaan gids

Het leven begint bij vijftig zeggen...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Singles Vlaanderen

Ben je single en woon je in het...

advertentie

Condoom.nl