relatie verlangens van man
3 December 2017

Deze twee dingen bepalen of jij je ware liefde ontmoet

Je ware liefde ontmoeten, je eerste, de tweede, of zelfs de derde. We kunnen vaker in ons leven helemaal hoteldebotel verliefd zijn en ook meerdere grote liefdes ontmoeten. Maar hoe weet je nou of die ene liefde echt dé ware is? Plotseling ontmoet je dan toch the one. Waar dat vanaf hangt? Niet van de seks in ieder geval.

Uit onderzoek is namelijk gebleken dat de keuze om een serieuze relatie aan te gaan niet afhangt van de ‘seks kwaliteit of hoe aantrekkelijk de ander is. Nee, het zijn twee andere factoren. Natuurlijk zijn de eerder genoemde zaken belangrijk maar het is niet datgene wat uiteindelijk bepalend is om serieus te worden in een relatie.

Timing

Wat dan wel? Timing en chemie. Het gaat er namelijk niet om of hij / zij  de juiste persoon is maar of hij / zij op het juiste moment daar is! Dit betekent overigens niet dat elke persoon deze plek kan vullen. Het betekent dat wanneer je voelt dat het tijd is om het single leven achter je te laten en je serieuzer wilt worden, je dit doet. Bijvoorbeeld door te gaan samenwonen of te trouwen.

Next level

Maar wanneer is iemand er klaar voor om de relatie naar een next level te brengen? En hoe weet je of iemand er klaar voor is? Ook timing. Mensen hebben allerlei verschillende ideeën en eigen ervaringen. Iedereen kiest zijn eigen pad. En op basis van al die gebeurtenissen en ervaringen maken we vervolgkeuzes. Hoe we over onze partner denken en hoe we de toekomst voor ons zien hangt af van wat we in ons verleden hebben meegemaakt.

Chemie

Chemie is hetgeen wat een relatie bindt. Zonder chemie geen begin en zonder timing geen gelukkig einde. Van chemie denken we allemaal dat het verminderd na een tijdje, maar dit kun je voorkomen door je relatie bijvoorbeeld mysterieus en spontaan te houden. Dat betekent dat jullie er samen aan moeten werken. Dat is de enige succesformule voor een spannende en levendige relatie. Zowel in de slaapkamer als daarbuiten.

Je ware liefde vinden? Het hangt dus allemaal af van timing en chemie. En mocht je dit hebben gevonden dan is dat pas het begin, want dan komt de uitdaging: deze combinatie vasthouden!

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Single verkiest huisdier boven nieuwe liefde

Ruim 63 procent van de singles weigert ronduit zijn of haar...

Ware liefde, bestaat die eigenlijk wel?

Als single kan je er van dromen, die ene ware liefde...

Dit zoekt Bridget Maasland in een nieuwe liefde

Verlang je naar een nieuwe liefde in je leven die past...

7 manieren waarop lezen je relatie verbetert

Dacht je dat lezen gewoon leuk was? Het kan ook goed...

Ware liefde bestaat en zo herken je hem!

Wie is die ware liefde dan? Waar herken je hem of haar aan?

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

1ouderreizen gids

Ontdek ook de voordelen van eenoudervakanties!...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

advertentie