Voor ons singles is de herfst toch altijd een lastig seizoen. In de zomer is het makkelijk om op strand, terrasje of hip festival een leuke date te scoren. Waarmee je misschien ook eindigt in de slaapkamer om die zwoele zomernacht een sexy tintje te geven. Maar de kou buiten hoeft niet te zorgen voor kou in de slaapkamer.

Heet in de slaapkamer

Ook al scoor je in de herfst misschien niet elke week een sexy man, in je slaapkamer kan het er heet aan toegaan. Dan heb ik het natuurlijk over sekstoys, gelukkig allang een voorwerp waar het taboe vanaf is. Tegenwoordig is er veel meer te krijgen dan alleen een standaard vibrator. Het enige nadeel van de moderne seksspeeltjes is het prijskaartje. Wil je nu niet failliet gaan aan je genot, wissel dan een Pabo kortingscode in.  Zij hebben mooie toys in hun assortiment, die met een actiecode wel 20% voordeliger zijn. Mooi meegenomen toch? Zo houd je geld over voor een leuk singlefeest om daar een toy van vlees en bloed te scoren.

Welke toys mogen niet ontbreken op jouw nachtkastje?

Een koppelvibrator, een stimulator en een rechttoe rechtaan vibrator geven jouw seksleven deze herfst een pittig kantje. Ik weet zeker dat je met deze drie apparaten (ook met eentje hoor!) de hele winter wel doorkomt.

We Vibe – de Rolls Royce onder de toys

We Vibe is de populairste oplaadbare koppelvibrator ter wereld. Ik hoor je gelijk al mopperen, koppelvibrator? Ik ben single! Deze koppelvibrator is in je eentje heel goed te gebruiken. Stiekem misschien nog wel beter dan met z’n tweeën. De We Vibe 4 Plus kan je bedienen via een app op je smartphone. Kies een vibratie die bij je gemoedsrust past en genieten maar. Neem hem gerust mee in bad, hij is niet bang van een beetje water. Ik wil je waarschuwen, hij is zeer verslavend. Voor je het weet kom je je slaapkamer of badkamer niet meer uit.

De Womanizer – orgasme verzekerd

De Womanizer ziet eruit als een oorthermometer. Meten doet hij je temperatuur niet, maar dit orgasme-speeltje laat je temperatuur wel stijgen. Zonder direct contact wordt je clitoris gestimuleerd en beleef jij een orgasme als niet tevoren. Wil je alle ins- outs weten van de Womanizer? Lees dan ons testverslag met een gedetailleerde omschrijving. Jouw genot is natuurlijk best een paar centen waard, maar het gaat bij de Womanizer om meer dan een paar centen. Pak voor de Womanizer zeker een kortingscode, dat levert je een besparing van wel € 40 op!

Tarzan – nog steeds een krachtpatser

Wat zeker niet mag ontbreken in dit rijtje is een oerdegelijke vibrator. Soms heb je gewoon zin in lekker rechttoe rechtaan (tenminste ik wel). Als je Tarzan zegt, weet iedereen wat je bedoelt. Jaren geleden heeft hij in zijn eentje de vibrators uit de taboesfeer getrokken. Het klinkt gewoon net iets anders: ik heb Tarzan op mijn nachtkastje of ik heb een vibrator op mijn nachtkastje. Dit heeft het voor vrouwen makkelijker gemaakt om met vriendinnen over dit onderwerp te praten. En Samantha Jones heeft er natuurlijk ook beetje aan meegeholpen. De Tarzan van nu doet nog steeds waar hij goed in is, niet meer en niet minder.  Ik denk dat ik hier verder niet veel over hoef uit te leggen ;-).

Met deze drie heerlijke toys naast je bed zou je bijna vergeten om af en toe op stap te gaan. Wel doen hoor! Er lopen zoveel leuke mannen rond die best je koppelvibrator met je willen delen.

Eén reactie

  1. WTF ..!!! Wat een opbeurrend verhaal , Dacht Singelsite heb iets leuk in petto voor de herfst na vergelijking zomer , strand , terrasje ,mag je de pabo gaan lezen en een rubbere vriend uitzoeken ” Jezus ” !!!! Alleen daar van krijg je al een herfst depressie ..

Reacties zijn gesloten.