ideale man

Deze ‘Singl3s’ zoeken dit najaar een nieuw lief op Vijf

Net als op de Nederlandse zenders gaat er ook in België een programma starten met single vrouwen. Vorig jaar waren het Alizée, Katinka en Jessy die in het programma ‘Singl3s’ op Vijf hun ideale man zochten.  Dit jaar zijn het Sabrina, Yentl en Sofia die uit honderd mannen hun droompartner mogen kiezen.

Zoektocht naar nieuwe relatie

In september helpt presentatrice Annelien Coorevits (links) deze drie dames in een zoektocht naar een nieuwe relatie. Ze wonen daarvoor een maand amen in een luxueus optrekje, waar ze enkel mannen en daten aan hun hoofd hebben. Van de honderd mannen die zich aan hen komen voorstellen, zullen ze er uiteindelijk ééntje kiezen.

Sabrina stelt zich voor:

Sabrina is 25, heeft Spaanse roots, maar woont haar hele leven in Antwerpen. Ze is kleuterjuf, één jaar single, geniet wel eens van een flirt maar wil toch een vaste relatie. Sabrina staat 2e van rechts.

En dan hebben we Yentl:

Ook Yentl is 25, komt uit Knesselare en is psychiatrisch verpleegkundige. In haar vrije tijd trimt ze graag honden en ze is een onafscheidelijk duo met haar Pomeriaan Sueno. Yentl staat 2e van links.

Last but not least:

Sofia is 23, woont in Antwerpen en is van Cambodjaanse origine. Ze werkt in de horeca en houdt van uitgaan, maar hoopt ooit haar eigen schoonheidssalon te hebben. Sofia staat rechts.

 

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam

perfect
By Francien ·
31 december 2021

Je hoeft niet perfect te zijn om te daten

Kom je niet tot daten omdat je alles perfect wil in je leven. Jezelf, je huis, je werk, je date, je partner. Een beetje imperfectie verlicht de druk.