tevreden man

Deze mannen zijn minder fout dan je denkt

Zeggen ze tegen jou ook altijd dat je op de verkeerde types valt? Dat je beter uit de buurt kunt blijven van die foute mannen? Het tijd wordt dat je eens op zoek gaat naar een goede, betrouwbare kerel? Toch is het niet altijd verstandig om af te gaan op wat je over die stereotype foute mannen hoort. Wij hebben er een paar die niet zo fout zijn als ze op het eerste gezicht wel lijken.

  1. Mannen die geen gesprek gaande kunnen houden

Je wilt natuurlijk daten met iemand waarmee je goed kunt praten. Echter, niet omdat hij niet goed is met het whatsappen of sms’en, betekent het dat hij in het echt geen gesprek kan voeren. Dat betekent dat je hem niet moet opgeven, alleen omdat hij alleen “haha” zegt. Probeer persoonlijk met hem om te gaan om te zien of hij anders is. Hij zal uiteindelijk meer ontspannen worden.

  1. Mannen die nog nooit eerder een relatie hebben gehad

Je zou een man niet direct moeten afschrijven, alleen omdat hij nooit eerder een serieuze vriendin heeft gehad. Het betekent immers niet dat hij een player is. Misschien heeft hij nooit eerder de juiste persoon gevonden. Het feit dat hij met je wil daten terwijl hij nooit eerder serieus is geweest, kan een groot compliment zijn.

  1. Mannen die bagage hebben

Echt, wie heeft er nou geen bagage? Als hij is bedrogen, of als hij een kind heeft, is het niet zo erg, zolang hij er niet bij blijft stilstaan. Immers, elke man die je ontmoet, zal een soort bagage hebben. Het is onmogelijk om iemand te vinden die dat niet heeft.

  1. Mannen die graag seks willen hebben

Je wilt natuurlijk niet gaan voor een man die je alleen maar voor je lichaam wil. Echter, je kunt hem niet kwalijk nemen dat hij seks met je wilt hebben. Het is iets dat alle mensen willen. Zolang hij geen druk op je legt of je een ongemakkelijk gevoel geeft, moet je gevleid zijn dat hij je aantrekkelijk vindt.

  1. Mannen die niet direct op je berichtje reageren

Nee, het hoeft niet lang te duren om iemand terug te schrijven. Echter, hij zou het druk kunnen hebben, of aan het werk kunnen zijn. Als dat het geval is, dan moet je blij zijn dat hij zich aan de regels van het werk houdt. Dat is een goed ding. Zolang hij je berichten niet opzettelijk negeert, heb je niets om je zorgen over te maken.

  1. Mannen die geen goede band met hun familie hebben

Ja, mannen die een goede band met hun moeder hebben, behandelen meestal andere vrouwen met respect. Als dat niet zo is, betekent het niet dat hij vrouwen haat. Sommige mensen komen uit ongezonde gezinnen. Je kan hem niet kwalijk nemen als hij dan afstand houdt van zijn ouders. Dus als hij een goede reden heeft om geen goede band met zijn familie te hebben, zou het geen dealbreker voor jou moeten zijn.

  1. Mannen die bang zijn om te trouwen

Je wilt niet met iemand daten die je vertelt dat hij het idee van het huwelijk haat. Maar als hij ervoor open staat, zou het je niet moeten uitmaken dat hij een beetje bang is. Ben jij ook niet bang? Het huwelijk is een grote stap, dus het zou raar zijn als jullie daar niet zenuwachtig over zijn.

Bron: womenonline

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.