tevreden man
17 August 2017

Deze mannen zijn minder fout dan je denkt

Zeggen ze tegen jou ook altijd dat je op de verkeerde types valt? Dat je beter uit de buurt kunt blijven van die foute mannen? Het tijd wordt dat je eens op zoek gaat naar een goede, betrouwbare kerel? Toch is het niet altijd verstandig om af te gaan op wat je over die stereotype foute mannen hoort. Wij hebben er een paar die niet zo fout zijn als ze op het eerste gezicht wel lijken.

  1. Mannen die geen gesprek gaande kunnen houden

Je wilt natuurlijk daten met iemand waarmee je goed kunt praten. Echter, niet omdat hij niet goed is met het whatsappen of sms’en, betekent het dat hij in het echt geen gesprek kan voeren. Dat betekent dat je hem niet moet opgeven, alleen omdat hij alleen “haha” zegt. Probeer persoonlijk met hem om te gaan om te zien of hij anders is. Hij zal uiteindelijk meer ontspannen worden.

  1. Mannen die nog nooit eerder een relatie hebben gehad

Je zou een man niet direct moeten afschrijven, alleen omdat hij nooit eerder een serieuze vriendin heeft gehad. Het betekent immers niet dat hij een player is. Misschien heeft hij nooit eerder de juiste persoon gevonden. Het feit dat hij met je wil daten terwijl hij nooit eerder serieus is geweest, kan een groot compliment zijn.

  1. Mannen die bagage hebben

Echt, wie heeft er nou geen bagage? Als hij is bedrogen, of als hij een kind heeft, is het niet zo erg, zolang hij er niet bij blijft stilstaan. Immers, elke man die je ontmoet, zal een soort bagage hebben. Het is onmogelijk om iemand te vinden die dat niet heeft.

  1. Mannen die graag seks willen hebben

Je wilt natuurlijk niet gaan voor een man die je alleen maar voor je lichaam wil. Echter, je kunt hem niet kwalijk nemen dat hij seks met je wilt hebben. Het is iets dat alle mensen willen. Zolang hij geen druk op je legt of je een ongemakkelijk gevoel geeft, moet je gevleid zijn dat hij je aantrekkelijk vindt.

  1. Mannen die niet direct op je berichtje reageren

Nee, het hoeft niet lang te duren om iemand terug te schrijven. Echter, hij zou het druk kunnen hebben, of aan het werk kunnen zijn. Als dat het geval is, dan moet je blij zijn dat hij zich aan de regels van het werk houdt. Dat is een goed ding. Zolang hij je berichten niet opzettelijk negeert, heb je niets om je zorgen over te maken.

  1. Mannen die geen goede band met hun familie hebben

Ja, mannen die een goede band met hun moeder hebben, behandelen meestal andere vrouwen met respect. Als dat niet zo is, betekent het niet dat hij vrouwen haat. Sommige mensen komen uit ongezonde gezinnen. Je kan hem niet kwalijk nemen als hij dan afstand houdt van zijn ouders. Dus als hij een goede reden heeft om geen goede band met zijn familie te hebben, zou het geen dealbreker voor jou moeten zijn.

  1. Mannen die bang zijn om te trouwen

Je wilt niet met iemand daten die je vertelt dat hij het idee van het huwelijk haat. Maar als hij ervoor open staat, zou het je niet moeten uitmaken dat hij een beetje bang is. Ben jij ook niet bang? Het huwelijk is een grote stap, dus het zou raar zijn als jullie daar niet zenuwachtig over zijn.

Bron: womenonline

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Dit zijn je beste liefdesmatches als je een Schorpioen bent

De sterrenbeelden Kreeft, Vissen of Stier hebben volgens de sterren een...

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste...

Deze 10 gewoontes hebben mannen wanneer ze vrouwen appen

Of je het nou leuk vindt of niet, WhatsApp is een...

Een op drie Nederlandse vrouwen vindt klusvaardigheid partner belangrijker dan salaris

Maar liefst dertig procent van de vrouwelijke Nederlanders vindt de kluskennis...

Waarom mannen altijd aan seks denken

Mannen denken maar aan één ding .. seks. Je hoeft maar...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

1ouderreizen gids

Ontdek ook de voordelen van eenoudervakanties!...

Single reizen gids

Zin in een topvakantie met leuke...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

advertentie