zin in seks

Deze mannen zijn de beste bedpartners

Als jij tijdens je studententijd (of erna) een lover aan de haak hebt geslagen die een economische studie heeft gedaan mag je in je handjes klappen. Je hebt niet zomaar iemand aan de haak geslagen, hij is namelijk een waanzinnige minnaar in bed. Mannen die een economische studie hebben gedaan zijn sowieso al super sexy, maar het zijn ook nog eens de beste bedpartners die er zijn en dit zijn de redenen waarom.

1. Ze kunnen goed rekenen

En dat is niet alleen handig in het dagelijks leven. Ze weten namelijk ook hoeveel tijd ze nodig hebben om jou tot een hoogtepunt te brengen. Ba-dum Tss!

2. Het zijn resultaatgerichte denkers

Hij heeft in bed maar één doel voor ogen, en dat is dat jij een fijne tijd hebt met hem. Hij zal er alles aan doen om jou te pleasen en wil dat jij er net zo veel van geniet als hij.

3. Hij is goed in samenwerken

En niks zo fijn in bed als twee mensen die op elkaar zijn ingespeeld. Het is nooit awkward tussen jullie omdat jullie precies weten wie wat doet.

4. Hij toont lef

Hij is assertief en heeft durf. Hij is niet bang om het voortouw te nemen. Hij bedenkt altijd wel weer wat nieuws en daar worden wij vrouwen stiekem erg blij van.

5. Hij houdt van leidinggeven

Hij heeft niet voor niks een economische studie gedaan. Hij is een echte leider en neemt ook graag de leiding in bed. Als jij staat te springen om een dominant type in bed zit je met hem dus helemaal goed.

6. Het is een creatieve vent

Op zijn studie heeft hij ook altijd oplossingen moeten bedenken om onmogelijke vraagstukken op te lossen. Daar word je natuurlijk bijzonder creatief van. En over een creatieve vent in bed hebben we nog nooit iemand horen klagen.

Bron: Beautify

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!