eenzaam single kerst

Deze maand heb je de meeste kans op Tinder matches

Heb jij jouw Tinder liefde nog niet gevonden? Neem je profiel dan maar goed onder handen, want volgens Amerikaans onderzoek heb je deze maand de grootste kans om raak te swipen. Jij wilt nu vast weten waarom.

Dé reden: feestdagen

Tinder’s sociologe, Jess Carbino, merkt dat de app veel aanmeldingen krijgt vlak na Thanksgiving. En doordat er meer aanmeldingen zijn, wordt de kans dat je een match vindt natuurlijk groter. “Of je nou kijkt naar je favoriete kerstfilm of familie bezoekt: mensen hebben vaak veel plezier tijdens de feestdagen.” Jess’ gouden tip? “Neem leuke foto’s tijdens deze tradities en zet deze op je Tinderprofiel. Een foto van jezelf met een kerstmuts op bijvoorbeeld kan een gemakkelijke ijsbreker zijn.”

Kansje wagen

Of het in Nederland ook zo werkt is nog maar de vraag, de ervaringen met Tinder zijn niet bepaald  positief zo bleek onlangs nog uit onderzoek van Singlessite.nl. Maar wie niet waagt… Dus laat je het ons weten wanneer je een leuke date via Tinder hebt gevonden door je selfie met een kerst-twist?

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.