samen slapen

Deze fouten maken we allemaal tussen de lakens

In bed maken we allemaal weleens fouten. Het gaat niet om bepaalde technieken die we gebruiken of de verschillende standjes die we doen, want al die kleine details zijn volledig gebaseerd op persoonlijke voorkeur. In plaats daarvan praten over de grotere, algemene ‘fouten’ die mensen maken die leuke, vervullende seksuele ervaringen omtoveren tot een onbevredigde situatie.

1. Niet eerlijk zijn
We raken allemaal verstrikt in wat we denken dat andere mensen van ons denken en verwachten, vooral als het gaat om dating en seks. Dit kan betekenen dat we iemand die we ontmoeten in een dating-app niet vertellen wat voor soort ontmoeting we echt willen hebben, of onze partner niet laten weten wat goed voelt in bed. Maar waarom zou je niet tegen iemand zeggen dat je alleen op zoek bent naar seks, zodat er geen misverstand is over een ontbijt de volgende dag? Waarom zou je überhaupt seks hebben met iemand als het niet het soort seks is dat je een goed gevoel geeft?

2. Niet de controle nemen
Onze seksuele anatomieën zijn gevarieerd (en prachtig), en niemand weet precies hoe ze werken zoals jij. Leer meer over je eigen genot – druk, tempo en plaats – en wees niet te verlegen om de hand van je partner te leiden of wees expliciet in het laten weten hoe ze een van die elementen kunnen veranderen.

3. Geen vertrouwen
We hebben allemaal onze eigen ding als het gaat om seksueel zelfvertrouwen of ons eigen lichaamsbeeld, maar door ze te uiten aan je partner – vooral wanneer je sexy probeert te zijn – kun je jezelf afleiden van hoe begeerlijk je echt bent voor hen. Over het algemeen zou je partner niet met je naar bed gaan tenzij hij je onweerstaanbaar sexy vindt zoals je bent, dus onthoudt dat en geniet ervan!

4. Niet laten gaan
We kunnen niet altijd helpen om afgeleid te worden tijdens seks, maar echt genieten van de seks die je hebt, betekend, focussen op de seks die je hebt. Het lijkt misschien onmogelijk om je hersens ‘uit te schakelen’, maar probeer het eens: denk na over elke aanraking en sensatie die je op je lichaam voelt en vertel het hem. Denk ‘hij gaf me gewoon rillingen over mijn rug toen hij mij kuste’ of ‘Ik hou van de manier waarop zijn handen mijn lichaam aanraken’.

5. De stille behandeling geven
Terwijl een luid fake orgasme kan doen denken aan bijzonder slecht geacteerde porno, kan stilzitten tijdens seks even ongeïnspireerd zijn. Je lichte gekreun en aanmoediging laten je partner zien wanneer wat hij doet, iets is dat je leuk vindt, en je plezier geeft.

Bron Womenonline

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.