uitmaken relatie

Deze dienst maakt het nog makkelijker om je (ex)geliefde te dumpen op Valentijnsdag

Relaties zijn er om uit te maken, maar leuk is het nooit. Het initiatief Pleurop is dan ook nieuw leven ingeblazen om jouw relatie gemakkelijker uit te maken. Naast het sturen van het welbekende pakket dode bloemen, kunnen toekomstige vrijgezellen vanaf dit jaar o.a. een workshop uitmaken volgen, een stinkend luchtje sturen of een pechvogel in het buitenland dumpen.  

Pleurop helpt om het uitmaken soepeler te laten verlopen. En welke dag is daar nou meer geschikt voor dan de droevigste dag van het jaar: Valentijnsdag. “Wij geloven dat het uitmaken van een (slechte) relatie een stap dichterbij de juiste liefde is,” aldus Max Pater van Tosti Creative, het initiatiefnemende bureau achter Pleurop. Vanaf dit jaar is Pleurop dan ook in heel Nederland beschikbaar.

Stinkend luchtje, uitmaak workshop en feest voor singles

Tot voorkort was het mogelijk om via Pleurop enkel dode bloemen of een stomme brief te versturen om er een punt achter te zetten. Vanaf dit jaar zijn er nieuwe mogelijkheden. Maak bijvoorbeeld duidelijk wat je van je partner vindt met een stinkend luchtje (in de geuren visolie en azijn).

Voor wie het persoonlijk wil maken is er een workshop ‘uitmaken’. Deelnemers aan de workshop krijgen alle do’s and dont’s te horen als het gaat om het dumpen van je vriend of vriendin. En ‘s avonds wordt op 14 februari gevierd dat het uit is tijdens het Pleurop Singles Feest in Amsterdam.

Uitbreiding naar Duitsland

Sinds dit jaar maken ook de Duitsers dankbaar gebruik van de uitmaakdienst. In Duitsland is het deze week ook mogelijk je toekomstige (ex)geliefde te dumpen met een verlept boeket of een stomme brief.

Bestellen

Ben je klaar om er een punt achter te zetten? Ga naar pleuropbloemen.com en stel je pakket samen. Bestellen kan t/m woensdag 13 februari 14.00 uur. Dan weet je zeker dat jij kan genieten van een vrijgezellige Valentijnsdag.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.