datingsites vergelijken

Deze datingsite komt met videochat

e-Matching is de eerste (Nederlandse) datingsite die videochatten mogelijk maakt. Waar datingapps zoals Tinder en Happn de  afgelopen jaren het daten terug hebben gebracht tot het swipen van foto´s, slaat e-Matching juist een meer interactieve richting in.

Zien met wie je date

Jasper Jan de Konink, mede-oprichter e-Matching: “Videochatten is ‘the next big thing’ en je ziet de toepassingen opkomen in allerlei sectoren. Denk aan arts-patiënt contacten of helpdesks. In online dating is videocontact een logische en grote stap vooruit.” Binnen de veilige omgeving van e-Matching – zonder uitwisselen van Skype- of Whatsapp gegevens – kan men face-to-face interactie hebben en beter bepalen of een echte ontmoeting de moeite waard is. Wat ook mooi is, men kan zich niet verschuilen achter oude of verkeerde foto’s, ‘what you see is what you get’.

Nieuwe standaard

VideoChat gebruikt de nieuwe standaard: WebRTC. Thomas de Konink, mede-oprichter e-Matching: “We hebben wat technische obstakels moeten overwinnen om deze geheel nieuwe toepassing in e-Matching in te bouwen. We maken gebruik van het nieuwe WebRTC (Web Real Time Communication) protocol. Onze leden hebben op deze manier rechtstreeks (peer-to-peer) en beveiligd videocontact.” De meeste grote spelers op desktop, laptop en smartphone (zoals Apple, Google, Samsung, Microsoft, Firefox) hebben WebRTC het afgelopen jaar al mogelijk gemaakt in hun nieuwste versies.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam