retro stijl dating

Deze dames introduceren daten in retro stijl

Ze zijn klaar met vluchtige contacten, plaatjes bekijken en swipen. Vrijgezellen die balen dat ze niet bereiken wat ze willen: een langdurige serieuze relatie. De Apeldoornse dames Gerda Schoot en Nicolette Veltkamp reiken hen de hand en roepen samen heel hard: ‘Here I am! Voor alle singles die een langdurige serieuze relatie willen’.

Retro daten

Daten via apps als Tinder gebeurt met een andere instelling, dus ook met andere verwachtingen. Het massale ‘yes’ swipen en kijken wie er reageert levert veelal oppervlakkige chats en vluchtige contacten op, merkten Gerda Schoot en Nicolette Veltkamp op. Daarom pakken de dames het compleet anders aan. Ze gaan retro, terug naar de manier waarbij het persoonlijke contact en het karakter voorop staat.

Niet zomaar daten voor de fun

Gerda Schoot: ‘Zomaar wat daten of borrelen voor de fun is er bij ons niet bij. Iemand moet zeker weten dat hij of zij toe is aan een volgende stap op liefdesgebied. Waar staat iemand werkelijk in het leven? Wat iemand daarover zegt is vaak niet waar iemand zit. Daarom pakken we het voortraject heel grondig aan door goed te kijken naar hoe iemand in elkaar steekt en wat diegene nou eigenlijk werkelijk wil.’ Als dat niet duidelijk is, dan levert dat alleen maar teleurstellingen op, is hun ervaring. ‘Na de zoveelste poging kunnen mensen dan weleens moedeloos worden’, zegt Nicolette Veltkamp die de vele redenen waarom het daten stokt wel kan dromen.

Opbouwen in plaats van swipen

‘Vaak weet iemand niet wat en hoe ze iets moeten zeggen. Of de interesse is er gewoonweg niet om meer over iemand te weten te komen. Zeker met Tinder zie je dat er een andere instelling is. In plaats van iets op te bouwen met iemand is er meteen de mogelijkheid van een volgende chat met het nieuwste mooie ‘plaatje’ dat ook yes heeft geswiped. Het is makkelijker om af te haken dan moeite ervoor te nemen. Tsja, dan is het ook niet gek dat het tot niets leidt.

Serieuze relatie

Daarom nemen de dames de moeite voor een uitgebreid kennismakingsgesprek met diepgang, maar zorgen ze er ook voor dat de vrijgezel moeite wil en gaat doen.  Voor de serieuze vrijgezel die een langdurige serieuze relatie wil, hebben ze een persoonlijkheidstest waarmee ze iemands voorkeuren, wensen en karakter naar boven halen. En daarmee tegelijkertijd ook de valkuilen waardoor vorige relaties mislukten. ‘We willen iemand niet veranderen. Ze moeten vooral trouw aan zichzelf blijven en hun interesses en levensvisie behouden. Als iemand bijvoorbeeld altijd in spijkerbroek loopt, dan laten we hem echt niet een pak aantrekken want dat is gewoon niet wie diegene is’, zegt Gerda Schoot.

‘Het moet weer gaan om relaties opbouwen.’

Volgens Nicolette Veltkamp is de ideale single blij met zichzelf en staat deze open voor een serieuze langdurige relatie. ‘Als je niet blij met jezelf bent, dan kan een ander ook niet blij met jou zijn. Daarom begeleiden en coachen wij vrijgezellen in contacten leggen en onderhouden, styling en imago. Het moet weer gaan om relaties opbouwen. Dit kunnen wij zowel op een spirituele als aardse manier doen. Wij vinden iemand die de vrijgezel waardeert om wie hij of zij is. Tenslotte past op elk potje een dekseltje, toch?’, zegt ze lachend. Wij matchen dan ook mensen die echt bij elkaar passen.’

Daten met karakter

Binnenkort organiseren de dames ontmoetingen in Amersfoort, Apeldoorn, Deventer, Arnhem en Zwolle. Singles die meer willen weten over daten met karakter voor een langdurige serieuze relatie kunnen zich hiervoor opgeven via Hereiam.

Over Here I Am

Here I Am is het datingbureau dat net iets verder voor jou gaat. De dames van Here I Am hebben jarenlange ervaring in het matchen van mensen en een onschatbare waarde aan mensenkennis. Door het persoonlijke contact weten ze precies hoe hun vrijgezellen in het leven staan en welke partners met toekomstperspectief bij hen kunnen passen. Here I Am, voor iedereen die een langdurige serieuze relatie wil.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.