boek in bed

Deze boeken bezorgen je een date op Tinder

Wie op zoek is naar iemand om zijn leven mee te delen en zich drie keer in de rondte swiped op Tinder, wil doorgaans wel graag dat die persoon wat inhoud en intelligentie heeft. De boeken die je toekomstige leest, zijn dan een goede indicatie, en dat is waarom heel wat datingapps een leeslijst aan hun profiel hangen. Maar niet alle boeken zijn even aantrekkelijk, zo blijkt…

Lezen is sexy

Het bestaan van de instagramaccount HotDudesReading bewijst dat lezende mannen erg aantrekkelijk zijn. Volgens een enquête van de populaire datingsite eHarmony krijgen mannen die ‘lezen’ bij hun hobby’s schrijven tot 19 procent meer berichtjes van vrouwen. Ook lezende vrouwen krijgen iets meer reacties, al gaat het hier maar om een schamele 3 procent. Typisch.

Welke boeken?

Maar: de boeken die je leest maken ook een groot verschil. The Girl with the Dragon Tattoo levert je bijvoorbeeld stukken meer aandacht op dan de Bijbel (die bij beide geslachten een slecht idee is). Andere boeken die je beter niet op je online profiel zet, zijn ‘Fifty Shades of Grey’ bij vrouwen (16 procent minder berichten) en Harry Potter bij mannen (55 procent minder berichten).

Welke boeken dan wel een goed idee zijn? Dat zie je in het overzicht hieronder:

Mannen

  1. Screw It, Let’s Do It and Like a Virgin – Richard Branson: +74%
  2. The Girl with the Dragon Tattoo: +36%
  3. 1984 – George Orwell: +21%
  4. World War II: +16%
  5. The Da Vinci Code: +5%

Vrouwen

  1. The Hunger Games: +44%
  2. The Girl with the Dragon Tattoo: +31%
  3. A Game of Thrones: +30%
  4. To Kill a Mockingbird: +21%
  5. Pride and Prejudice: +18%

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.