bruiloft

Deze beroepen bieden meeste kans op huwelijk met collega

We brengen heel wat uurtjes op ons werk door met z’n allen. Geen wonder dat daar geregeld prachtige, gepassioneerde en mooie romances opbloeien. Maar in welk beroep loop je nou de meest kans om je toekomstige echtgeno(o)t(e) te ontmoeten?

Huwelijksbootje

Daar waren ze bij The Washington Post ook nieuwsgierig naar en deden daarom wat onderzoek. De krant zocht een samenwerking met Priceonomics om de data van maar liefst 40 miljoen stellen te analyseren. Het doel was natuurlijk om na te gaan bij welke beroepen de meeste mensen in het huwelijksbootje stappen met een collega.

Boerenliefde

En wat blijkt? Het zijn voornamelijk werknemers in de landbouw (27%) en boeren (20%) die werk en het liefdesavontuur weten te combineren. Daarnaast zoeken ook behoorlijk wat artsen en chirurgen, werknemers in de gamesector, lodging managers, docenten en advocaten hun huwelijkspartner op de werkvloer uit.

De complete top 10 vind je hieronder:

liefde werkvloer echtgenoot

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.