bruiloft

Deze beroepen bieden meeste kans op huwelijk met collega

We brengen heel wat uurtjes op ons werk door met z’n allen. Geen wonder dat daar geregeld prachtige, gepassioneerde en mooie romances opbloeien. Maar in welk beroep loop je nou de meest kans om je toekomstige echtgeno(o)t(e) te ontmoeten?

Huwelijksbootje

Daar waren ze bij The Washington Post ook nieuwsgierig naar en deden daarom wat onderzoek. De krant zocht een samenwerking met Priceonomics om de data van maar liefst 40 miljoen stellen te analyseren. Het doel was natuurlijk om na te gaan bij welke beroepen de meeste mensen in het huwelijksbootje stappen met een collega.

Boerenliefde

En wat blijkt? Het zijn voornamelijk werknemers in de landbouw (27%) en boeren (20%) die werk en het liefdesavontuur weten te combineren. Daarnaast zoeken ook behoorlijk wat artsen en chirurgen, werknemers in de gamesector, lodging managers, docenten en advocaten hun huwelijkspartner op de werkvloer uit.

De complete top 10 vind je hieronder:

liefde werkvloer echtgenoot

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!