eerste keer seks
10 November 2016

Deze app voorkomt een voortijdig orgasme bij mannen

Een op de drie mannen hebben in meer of mindere mate last van premature ejaculatie, wat wil zeggen dat ze klaarkomen in minder dan een minuut. Tot nu toe werden hier voornamelijk medicijnen voor voorgeschreven, maar de nieuwe app ‘Pea’ belooft een gezonder en beter alternatief.

Vroegtijdig orgasme

Een vroegtijdig orgasme is een van de vaakst voorkomende seksuele stoornissen bij mannen. Toch wordt er amper in het openbaar over gesproken, en er berust dan ook nog steeds een taboe op. Menig man zocht in het verleden al heil bij de psycholoog, maar er zijn tegenwoordig verschillende onderzoeken die bewijzen dat therapie vroege zaadlozing niet doet verdwijnen. Er is wél een geneesmiddel op de markt dat de zaadlozing remt, maar zelfs daar heeft niet elke man baat bij én je wil natuurlijk ook niet je leven lang medicijnen slikken.

Voorspel tijdens masturberen

Enter ‘Premature Ejaculation App’ (Pea). Deze gloednieuwe app (momenteel alleen nog beschikbaar voor iOS) werd gecreëerd in samenwerking met de bekende sekstherapeut Dr. Stacy Elliot en traint mannen in 3 fases om minder snel klaar te komen. In de eerste fase leer je de gevoelens te herkennen die tot een zaadlozing leiden. In level 2 leer je om voorspel te incorporeren wanneer je masturbeert. In de derde fase kan je een interactieve timer gebruiken om pauzes in te lassen om zo je uithoudingsvermogen te verbeteren.

Training loopwedstrijd

Ontwikkelaar Brennen Belich, die zelf jarenlang worstelde met vroegtijdig klaarkomen, vertelde aan Product Hunt dat je het moet vergelijken met oefenen voor een loopwedstrijd. “Als je dertig minuten wil kunnen lopen, dan ga je ook niet trainen door twee minuten eens goed te sprinten om daarna moe te worden en op te geven.” Waarmee hij wil zeggen dat je er ook geen race van moet maken als je masturbeert en dat je tijd nemen net dan heel belangrijk is.

Apple-gebruikers kunnen ‘Pea’ hier downloaden voor € 1,99.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Kans op diepzinniger gesprek na orgasme

Het hoogtepunt van een vrijpartij is vaak het orgasme. Dat is...

Kwart van de vrouwen geniet zelden van seks

Bijna een kwart (23%) van de vrouwen geniet zelden van seks...

5 weetjes over masturbatie die je vast nog niet wist

Lees jij je ook wel eens in over masturberen? We willen...

Deze 10 gewoontes hebben mannen wanneer ze vrouwen appen

Of je het nou leuk vindt of niet, WhatsApp is een...

Het vrouwelijk orgasme!

Op  30 september 2019 is de campagne 100% orgasme garantie van...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

50+ uitgaan gids

Het leven begint bij vijftig zeggen...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

advertentie