Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
gratis daten voor singles
25 juli 2018

Deze app maakt daten veiliger voor vrouwen

De app SafeDate stuurt je beste vrienden of familie automatisch een berichtje als een date verkeerd afloopt. Dit is hoe het werkt.

Date veiliger met SafeDate

Daten is leuk, maar kan ook onveilig zijn. Zeker vrouwen bevinden zich vaak in een onveilige positie als ze een man voor het eerst ontmoeten. Het is daarom altijd slim om voor een date iemand te laten weten waar en met wie je bent, en dat je een berichtje stuurt als de date is afgelopen. Door de app SafeDate hoeft dat niet meer; de applicatie stuurt enkel een berichtje als er iets mis is.

Details date

Het idee is dat je in de app details van een komende date opgeeft. Denk aan een starttijd, eindtijd en locatie. Ook vul je in met wie je op een date gaat. Dat kan via je contacten, maar ook door een naam, telefoonnummer, e-mailadres, gebruikersnaam in de dating-app of foto toe te voegen.

Safe matches

Daarna voeg je ‘Safe Mates’ toe. Safe Mates zijn vrienden of familie die je vertrouwt en die in actie komen als er iets mis met je is. Deze mensen krijgen enkel een berichtje als er daadwerkelijk iets verkeerd is gegaan met de date. Je stelt zelf een ‘Safe Time’ in. Als je voor die tijd in de applicatie niet aangeeft dat de date veilig is verlopen, dan krijgen je Safe Mates een berichtje met alle details over de date.

Inchecken

Check je op tijd in binnen de app, dan krijgt niemand een berichtje. Je moet natuurlijk niet vergeten om op tijd in te checken, maar de app stuurt je een notificatie als de tijd dreigt af te lopen.

Killing Kittens

De app is gemaakt door Killing Kittens Limited. Dit bedrijf staat onder andere bekend om seksfeesten waarbij de vrouw centraal staat. De app is voornamelijk bedoeld als middel voor vrouwen om zich veiliger te voelen bij het daten.

Veilig daten

Toch kan de app natuurlijk door iedereen worden gebruikt die zich op een of andere manier onveilig voelt tijdens het daten, maar geen behoefte heeft om details van deze afspraakjes met anderen te delen. De app is hier gratis te downloaden in de App Store.

Bron: Iphoned

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Online dating: de minste nepaccounts en privacy zorgen heb je hier!

Welke datingsites of -apps zijn het meest populair en waar maken...

Moet je nieuwe lief beslist van reizen houden of stel je te hoge eisen?

Al een tijdje zijn in Nederland meer dan een miljoen mensen...

Cybercrime per sms treft steeds meer Nederlanders

Het aantal meldingen van cybercrime via sms neemt sterk toe. Dit...

Accessoires voor onderweg: de beste tips

Of je nu binnenkort op vakantie gaat met de auto, of...

Is hij de ware liefde? Vijf vragen om jezelf te stellen

Jullie daten een poosje en het is super! Hier vijf vragen...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

50+ singles gids

50plus singles genieten volop van...

advertentie

SmartSingles.nl