relatie verlangens van man
14 December 2015

Deze 7 dingen verlangen mannen van een vrouw

Vraag jij je weleens af wat een man daadwerkelijk zoekt in zijn toekomstige vrouw en met welke eigenschappen hij nou echt gelukkig zou zijn? Volgens sommige huwelijkstherapeuten verlangen mannen slechts 7 dingen van een vrouw. En die sommen we graag even voor je op.

Mannen willen dat vrouwen “Ik hou van je” zeggen
Ook als je al jarenlang met elkaar getrouwd bent. Ga er niet van uit dat je echtgenoot wel weet hoeveel je van hem houdt, maar toon die liefde dagelijks in woorden en daden. Het oude gezegde dat je het niet langer hoeft te vertellen omdat hij het toch wel weet, slaat volgens de experts nergens op. Maak er een gewoonte van om hem dagelijks te vertellen hoeveel hij voor je betekent.

Mannen hebben ruimte nodig, zeker na een discussie
Geen reden om je slecht te voelen op het moment dat je echtgenoot het kerstshoppen liever overslaat om thuis een voetbalwedstrijd te kijken. Iedereen heeft wel eens behoefte om even wat tijd alleen door te brengen. Daarnaast kan je een man na een heftige discussie beter de ruimte geven om zich terug te trekken. Vrouwen willen een conflict meestal meteen oplossen, maar de man zit daar meestal niet op te wachten.

Mannen willen dat hun vrouw het initiatief neemt met seks
Mannen willen zich ook begeerd voelen in een relatie. Telkens vragen of zelfs smeken om seks heeft een zeer demoraliserende werking op mannen. Veel mannen geven aan dat ze wensten dat hun vrouw meer het voortouw zou nemen om de seks spontaner en opwindender te maken.

Mannen willen gehoord worden
Vrouwen zijn zulke dominante gesprekspartners dat mannen soms niet eens de kans krijgen om te reageren. Gefrustreerde vrouwen hebben vaak een hoop te zeggen terwijl de man alleen in stilte kan toekijken, mannen hebben meer tijd nodig om informatie te verwerken. Dit kan heel frustrerend zijn, geef ze daarom de tijd om te reageren en geef ze daarmee het gevoel dat hun mening er ook toe doet.

Mannen willen geprezen, gewaardeerd en erkend worden
Net zoals vrouwen het geweldig vinden om spontaan een lief berichtje of een bosje bloemen te ontvangen van hun partner, hebben mannen ook aanmoediging en aanbidding nodig. Strooi met complimentjes en zorg ervoor dat je alle kleine (en grote) dingen erkent die je echtgenoot doet om jouw leven makkelijker te maken.

Mannen willen aangeraakt worden
Veel mannen hebben lichamelijke intimiteit nodig om zich emotioneel te verbinden met hun echtgenote. Terwijl vrouwen juist een emotionele verbinding nodig hebben voordat ze zich goed voelen bij lichamelijk intimiteit. Op het moment dat een relatie of huwelijk een sleur begint te worden, proberen huwelijkstherapeuten dit te doorprikken door koppels het lichamelijke contact rustig te laten opbouwen: dagelijks de tijd nemen voor een kusje bij het opstaan of een knuffel voor het slapen gaan bijvoorbeeld.

Mannen willen gerespecteerd worden
Als je een goede man in je leven hebt gevonden, erken dit dan en behandel hem daarnaar. Mannen vinden het belangrijk dat een vrouw respecteert wie ze zijn en wat ze doen. Vrouwen die zich richten op de sterke punten van hun echtgenoot en hem vertellen wat hij goed doet, hebben gegarandeerd een gelukkiger huwelijk.

Zo te zien willen ze precies hetzelfde als vrouwen van hun toekomstige partner 😉 .

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Nooit moet anale seks als een verplichting voelen

Bij het lezen van het volgend artikel, kwam de volgende gedachte...

Een op zes Nederlandse mannen vindt dat partner te veel verdient

Maar liefst vijftien procent van de thuiswerkende Nederlandse mannen vindt dat...

Het eerste oogcontact: flirtgedrag

Voel je als man dat je lang niet alle kneepjes van...

Aan deze vijf signalen kan je een narcist herkennen op een eerste date

Een wolf in schaapskleren laat natuurlijk niet meteen zijn ware aard...

Deze 10 gewoontes hebben mannen wanneer ze vrouwen appen

Of je het nou leuk vindt of niet, WhatsApp is een...

singlessite gidsen

Wintersport gids

Singles zijn dol op wintersport!...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

1ouderreizen gids

Ontdek ook de voordelen van eenoudervakanties!...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

advertentie