Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
macho man
4 april 2018

Deze 3 dingen maken je als man onweerstaanbaar aantrekkelijk

Wat maakt iemand nou heel erg aantrekkelijk? Daar is al heel wat onderzoek naar gedaan. Welke dingen maken je als man nou onweerstaanbaar? Wel handig om te weten wanneer je gaat daten. Daarom: sommen we ze even voor je op.

  1. Humor

Humor is voor zowel de man als vrouw belangrijk, maar niet op dezelfde manier. Dit onderzoek toont aan dat vrouwen zich aangetrokken voelen door mannen die hen aan het lachen maakt, terwijl de man zich juist aangetrokken voelt als de vrouw lacht om zijn grappen. In één situatie wisten de onderzochte mannelijke grapjesmakers drie keer vaker het telefoonnummer te regelen van een vrouw dan de mannen die enkel lachte om de grap van een vriend. Waarom is humor sexy? Grappige mensen zijn over het algemeen slim en slimme mensen worden als aantrekkelijk gezien.

  1. Praten over de belangrijke dingen

Een willekeurig gesprek over koetjes en kalfjes is wellicht niet zo’n goed idee. Het maakt namelijk nogal uit waar je het tijdens een date over hebt. Het delen van emotionele en persoonlijke informatie zorgt er sneller voor dat je een klik hebt met een ander. Psycholoog Sam Gosling somt in zijn boek Snoop: What Your Stuff Says About You 36 vragen op, waarmee je volgens hem binnen een uur een klik kunt hebben die zo sterk is als een levenslange vriendschap. Wees niet bang dat je het verkeerde zegt: als een vrouw zich sterk voelt aangetrokken tot een man, dan maakt de openingszin eigenlijk al niet meer uit. Al geldt dit wel vooral als een vrouw enkel op zoek is naar een kortstondige romance.

  1. Persoonlijkheid is belangrijk

Plichtsgetrouw zijn is heel belangrijk, overigens niet alleen om aantrekkelijk gevonden te worden. Gewetensvolle mannen zijn over het algemeen betere echtgenoten en vaders, terwijl onaangename niet-gewetensvolle mannen meer bedpartners hebben. Of in andere woorden: het eerste type man investeert in kwaliteit, de ander in kwantiteit. Vrouwen kijken voor hun toekomstige partners naar of de man alles op orde heeft, een georganiseerd leven leidt en makkelijk in de omgang is.

Bron: AskMen

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Dit is je ideale partner!

Herken jij de ideale partner als hij voor je staat? De...

Koppig is aantrekkelijk

Over het algemeen wordt koppigheid nou niet bepaald als je meest...

De gedachte achter goedmaaks seks: zo zit het

Het maakt niet uit hoe goed het gaat met je nieuwe...

Dit kun je leren over liefde en relaties

Happy met je single bestaan? Mooi! Maar als je minder gelukkig...

Kieskeurig bij partnerkeuze

Vrouwen op datingsites zijn behoorlijk kritisch, vinden veel van de mannen....

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

advertentie