macho man

Deze 3 dingen maken je als man onweerstaanbaar aantrekkelijk

Wat maakt iemand nou heel erg aantrekkelijk? Daar is al heel wat onderzoek naar gedaan. Welke dingen maken je als man nou onweerstaanbaar? Wel handig om te weten wanneer je gaat daten. Daarom: sommen we ze even voor je op.

  1. Humor

Humor is voor zowel de man als vrouw belangrijk, maar niet op dezelfde manier. Dit onderzoek toont aan dat vrouwen zich aangetrokken voelen door mannen die hen aan het lachen maakt, terwijl de man zich juist aangetrokken voelt als de vrouw lacht om zijn grappen. In één situatie wisten de onderzochte mannelijke grapjesmakers drie keer vaker het telefoonnummer te regelen van een vrouw dan de mannen die enkel lachte om de grap van een vriend. Waarom is humor sexy? Grappige mensen zijn over het algemeen slim en slimme mensen worden als aantrekkelijk gezien.

  1. Praten over de belangrijke dingen

Een willekeurig gesprek over koetjes en kalfjes is wellicht niet zo’n goed idee. Het maakt namelijk nogal uit waar je het tijdens een date over hebt. Het delen van emotionele en persoonlijke informatie zorgt er sneller voor dat je een klik hebt met een ander. Psycholoog Sam Gosling somt in zijn boek Snoop: What Your Stuff Says About You 36 vragen op, waarmee je volgens hem binnen een uur een klik kunt hebben die zo sterk is als een levenslange vriendschap. Wees niet bang dat je het verkeerde zegt: als een vrouw zich sterk voelt aangetrokken tot een man, dan maakt de openingszin eigenlijk al niet meer uit. Al geldt dit wel vooral als een vrouw enkel op zoek is naar een kortstondige romance.

  1. Persoonlijkheid is belangrijk

Plichtsgetrouw zijn is heel belangrijk, overigens niet alleen om aantrekkelijk gevonden te worden. Gewetensvolle mannen zijn over het algemeen betere echtgenoten en vaders, terwijl onaangename niet-gewetensvolle mannen meer bedpartners hebben. Of in andere woorden: het eerste type man investeert in kwaliteit, de ander in kwantiteit. Vrouwen kijken voor hun toekomstige partners naar of de man alles op orde heeft, een georganiseerd leven leidt en makkelijk in de omgang is.

Bron: AskMen

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam