seksverslaving

Designertepels zijn de nieuwe hype

Een spuitje in je lippen, een rimpelloze huid of een net iets frissere blik: plastische chirurgie is plots overal. En het lijkt alsof zo’n prikje meteen ook normaal geworden is. En in tegenstelling tot wat je zou denken is het niet die vervelende denkrimpel die vaak wordt weggespoten, maar vragen klanten vooral naar een tepelcorrectie.

Tepels

Logisch, zou je denken. Na een borstamputatie is een tepelcorrectie immers een normale stap. Maar dat is niet het cliënteel waarbij de ingreep zo populair is, verklapt een plastisch chirurg uit New York aan de Britse krant Daily Mail. De afgelopen zes maanden is de vraag naar tepelcorrecties maar liefst drie keer zo groot geworden, en het zijn vooral mensen die graag tepels willen als één of andere celebrity.;

designer tepels

Celebs

“Tepelcorrecties zijn momenteel ontzettend in”, aldus dokter Norman Rowe. En dat heeft volgens hem ook veel te maken met het zomerse weer. Al zitten celebrities er ook voor iets tussen, zeker nu licht doorschijnende kledij weer helemaal in de mode is. “Mensen letten tegenwoordig op de kleinste details. Een borstvergroting alleen is niet voldoende, zelfs de allerkleinste details moeten perfect zijn. En ja, dat is vandaag de dag ook allemaal mogelijk.”

Uitgesproken

Bovendien is de ene tepel de andere niet. Net zoals bij de kapper komen patiënten met voorbeeldplaatjes van celebritytepels die ze zelf ook wel zouden willen. “De meesten willen vooral lichtere, kleinere of meer symmetrische tepels,” aldus de plastisch chirurg. “Anderen willen dan weer net meer uitgesproken tepels die zichtbaarder zijn onder hun kleding.”

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.