penis

Denk je aan een penisverlenging: slecht idee

Als je niet tevreden bent met de grootte van je penis, laat dan vooral geen penisverlenging doen. Uit onderzoek blijkt dat zowel chirurgisch als op andere manieren een penisverlenging niet werkt. Of erger.

Verkeerd

“Dit soort behandelingen zou eigenlijk nooit uitgevoerd moeten worden”, volgens de Britse uroloog Gordon Muir die via het Instituut voor Psychiatrie, Psychologie en Neurowetenschappen van King’s College London bij het onderzoek betrokken was. “Het is op elke manier verkeerd.” Hij vertelt dat sommige mannen na de procedure juist een kleinere penis of erectieproblemen hebben. “Dit gaat om kwakzalvers die misbruik maken van kwetsbare mannen”, licht Muir het onderzoek toe bij The Guardian. Veel mannen die een penisverlenging ondergaan hebben juist een normale penis, maar denken dat ze aan een bepaald beeld moeten voldoen.

Misvormd

Volgens Muir kost een penisverlenging al snel 40.000 euro, houdt een man er vaak een misvormde penis aan over en is maar 20 procent daadwerkelijk tevreden na de behandeling.

1200 mannen

De wetenschappers onderzochten 21 verschillende methodes die op in totaal bijna 1200 mannen werden verricht. Het onderzoek is gepubliceerd in Sexual Medicine Reviews. “Alleen mensen die volledig op de hoogte zijn van alle mogelijke problemen, weten wat er wel en niet klopt en een volledige psychologische analyse hebben ondergaan, zouden de behandeling moeten overwegen”, zegt Muir.

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

partneralimentatie
By Moniek ·
21 juni 2021

Leven oppakken na scheiding, hoe doe je dat?

By Moniek ·
7 juni 2021

6 manieren om je seksleven te stimuleren

tips spannend voorspel
By Moniek ·
3 mei 2021

De meest gemaakte fouten tussen de lakens

We merken dat wij vrouwen eerder geneigd zijn de bedprestaties van onze bedpartner te delen met onze vriendinnen, dan met de persoon zelf.
ontharen bikinilijn
By Moniek ·
28 april 2021

Nederlandse vrouwen zoenen graag met andere vrouwen

De Nederlandse vrouw is niet vies van biseksuele experimenten. Bijna de helft heeft weleens met een andere vrouw gezoend.
ideale man vrouw relatie
By Moniek ·
21 april 2021

Ware liefde, bestaat die eigenlijk wel?

Als single kan je er van dromen, die ene ware liefde tegen het lijf lopen en samen een mooie gelukkige toekomst tegemoet gaan. Maar bestaat de ware liefde wel?
relatie zoeken
By Moniek ·
14 april 2021

Succesvol daten? Tips van de experts!

“Ik voel geen klik.” “Ik ben niet verliefd.” Of: “We passen niet helemaal bij elkaar.” Misschien krijg jij dit ook regelmatig te horen als je weer een date hebt gehad. Heel frustrerend als je telkens niet verder komt dan één of een paar dates.