uiterlijk eerste date

Deel je eigen ervaring met online daten

De mogelijkheden om online een nieuwe geliefde, een spannende date of nieuw maatje te ontmoeten zijn bijna eindeloos. De ervaringen zijn heel wisselend. Wat is jouw ervaring? Welke sites of apps raad jij aan, en welke raad je af? Of waarom begin jij er niet aan?

Single & Daten

Tegenwoordig is het heel gewoon om als single op een of meer datingapps te zitten en te kijken of je er een nieuwe liefde mee aan de haak kunt slaan. Ook jij hebt er vast ervaring mee! Ben je inmiddels dolgelukkig met je nieuwe liefde of juist hartstikke depri van al die mislukte dates? Als jouw ervaringen met datingapps worden graag ontvangen door het testpanel van het programma Radar. Wil jij deelnemen?

Help Radar, maar ook anderen door jouw inzichten te delen via de vragenlijst van het Radar Testpanel.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam