kies een datingsite singles

December extra spannend voor prille relaties

December is een beetje extra spannend als je met iemand aan het daten bent. Want sneller dan je misschien van plan was, word je geconfronteerd met vragen als ‘wil ik dit wel echt?’ ‘is dit de persoon waar ik kerst mee wil vieren?’ en ‘vindt hij me leuk genoeg om aan zijn ouders en familie voor te stellen?’.

Daten in december

Als je aan het daten bent en het is december, kun je dan ook behoorlijk wat kriebels krijgen. Van paniek tot vlinders. December lijkt namelijk niet echt de perfecte timing om je kwarrel in een relatie te veranderen. Maar weet je, eigenlijk is dit juist de perfecte tijd van het jaar om verder te gaan met je prille liefde.

Het is ‘cuffing season’ dus maak het officieel

De Amerikaanse website EliteDaily.com heeft onderzoek gedaan en kwam tot de conclusie dat dit juist dé tijd van het jaar is om het officieel te maken met je lover. Geen stress dus.

De website ondervroeg 119 respondenten tussen de 18 en 38 jaar naar hun relatie. 60 procent van de ondervraagden gaf aan zijn of haar partner tussen 1 oktober en 14 februari te hebben ontmoet. Dit is het zogenaamde cuffing season, de tijd van het jaar dat het donker en koud is en dat je ineens heel graag tegen iemand aan wil kruipen.

December is dé tijd om een nieuwe relatie aan te gaan

14 procent van de ondervraagden heeft zijn of haar partner zelfs in december ontmoet. Heb je daarom pas iemand ontmoet, dan kan het wel eens de liefde van je leven zijn! Nog op zoek naar een nieuwe liefde? Check dan de singles gidsen!

Francien

Sinds 2012 actief voor Singlessite en Single2Travel | Fotograaf met een studio aan huis | Zoekt en bedenkt graag overheerlijke recepten voor singles | Doet graag leuke dingen met haar twee kinderen

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.
trouwen
By Francien ·
22 oktober 2021

De toekomst van het huwelijk

Het huwelijk is een verband dat al duizenden jaren wordt aangegaan. Het zal niet verdwijnen, maar wel een andere invulling krijgen.