romantiek in huis

De zitzak is het ideale meubilair voor singles en alleenstaanden

Het inrichten van je appartement, woning of kamer is lang niet altijd even gemakkelijk. Het is altijd zoeken naar de juiste stijl en sfeer die jij wil creëren. Voor koppels of stellen is dit soms eenvoudiger wanneer je gaat samenwonen, omdat er meerdere meubels en interieur artikelen meegenomen kunnen worden. Wanneer je single of alleenstaand bent is dit vaak al een stuk lastiger.

Hoe richt je een ruimte gezellig in? Welke kleuren wil je graag terug laten komen en hoe vind je de perfecte balans tussen een interieur wat er leuk en aantrekkelijk uitziet en daarnaast ook nog eens erg comfortabel is? De zitzak is een meubelstuk die in de loop der jaren behoorlijk is doorontwikkeld en ooit bekend werd als ideaal interieur stuk voor de kinderen, maar tegenwoordig ook in diverse moderne design varianten te verkrijgen is. Een zitzak is het ideale meubelstuk voor alleenstaanden en singles en maakt het extra makkelijk om een woning, appartement of studio in te richten.

De zitzak is flexibel en je kan altijd je indeling en inrichting eenvoudig veranderen

Wanneer je jouw woning gaat inrichten dan is het als gezegd lastig om bepaalde keuzes te maken, omdat je als single deze besluiten alleen moet maken. Om ervoor te zorgen dat jouw interieurkeuze niet te permanent is kun je voor een zitzak kiezen. Een zitzak is te verkrijgen in tal van verschillende soorten en maten van outdoor zitzakken voor in de tuin tot een zitzak poef of zelfs een zitzak bank. Het voordeel aan vrijwel alle zitzakken, is dat deze relatief licht zijn in het gewicht en hierdoor zeer makkelijk te verplaatsen zijn. Je kunt dan ook eenvoudig de zitzak zelf neerzetten waar je maar wil. Omdat je dit makkelijk zelf kan doen hoef je geen onnodige kosten te maken door verhuizers in te huren en je ook geen vrienden of familie hoeft in te schakelen voor het helpen met sjouwen. Een andere voordeel aan dit lichte gewicht, is dat je wanneer je niet tevreden bent over de inrichting je de zitzak altijd makkelijk kan verplaatsen en je indeling kan veranderen wanneer je maar wil zonder dat je hiervoor afhankelijk bent van de hulp van anderen.

Een zitzak past goed in het budget van een single en is een investering voor jaren

Een zitzak wordt ook wel aangeduid met het Engelse woord beanbag die refereert naar de vulling van de eerste zitzakken. De zitzak is de laatste jaren ongekend populair geworden en is inmiddels uitgegroeid tot een modern en hip meubelstuk die in principe in elke ruimte in te passen is en zelfs voor buiten geschikt is. Wanneer je bijvoorbeeld een tuin of terras hebt dan tover je deze met behulp van een zitzak snel om tot loungeplek. Als single heb je in de meeste gevallen minder te besteden dan een samenwonend stel en dat maakt de zitzak extra interessant voor singles, want de zitzak is namelijk zeer betaalbaar. De prijzen van een zitzak beginnen vaak al vanaf een paar tientjes. Een zitzak is dan ook vaak een stuk goedkoper dan een ander type meubilair zoals stoelen en banken. Het voordeel aan een zitzak, is dat je wanneer deze niet meer het comfort geeft dat jij verwacht, je de zak zelf kan opvullen en extra of vervangende vulling kan aanschaffen, waarmee jouw zitzak weer topcomfort biedt. Een zitzak is dan ook een investering waar je als single jarenlang plezier van kan beleven.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!