boek actie verloren vrouw

De wereld rondreizen én daten? Deze app zoekt jou!

Ben jij single en avontuurlijk? Dan is dit zeker je droombaan! De datingapp Bumble is op zoek naar een Global Connector Bee, die een jaar lang betaald de wereld over wil reizen voor dates. Als dat niet goed klinkt…

Vacature

Het idee is heel simpel: je reist door Canada, Australië en het VerenigdKoninkrijk. Tijdens je tripjes gebruik je de datingapp om zo op spannende en leuke afspraakjes te gaan. Daarnaast moet je het avontuur vloggen, bloggen en de hoogtepunten op social media plaatsen.

Liefde

Je hoeft echt niet van de ene romantische date door naar de volgende. Bumble heeft ook Bumble Bizz, voor zakelijk contact en Bumble Bff om vrienden mee te maken. Solliciteren voor de baan kan (als je 18+ bent) via de datingapp tot 14 juni.

Bumble

“We zijn een globaal bedrijf dat de missie heeft om mensen te verbinden op een empowerende manier,” vertelt Chelsea Maclin, marketing vice-president van Bumble. Wat houdt dat in? Nou, als je matcht met iemand van het ander geslacht, moet jij de eerste stap zetten. “Zo doorbreken we verouderde normen en zorgen we voor gelijkheid vanaf het eerste contact,” wordt er verteld op de website.

https://www.instagram.com/p/ByIN55tBt_F/

 

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam