de juiste date vinden

De ware liefde check je op basis van drie vragen

Benieuwd of jouw liefdesrelatie (in spe) een lang leven is beschoren? Deskundigen aan de Harvard Universiteit zijn ervan overtuigd dat mensen door middel van het antwoorden op drie simpele vragen erachter kunnen komen of zij voor elkaar gemaakt zijn. Dat schrijft de Daily Mail.

Zijn jullie een droomkoppel? Beantwoord onderstaande vragen dan hetzelfde:

1. Houd je van griezelfilms?
2. Heb je ooit alleen gereisd in het buitenland?
3. Zou het je niet leuk lijken om alles op te geven voor een leven samen op een zeilboot?

De vier experts die deze vragen bedachten hebben de datingsite Ok Cupid ontwikkeld. Dit is een van de snelst evoluerende websites. De vier oprichters onthullen wat het succes van een relatie bepaalt. Hiervoor hebben ze namelijk een algoritme ontwikkeld, gebaseerd op een rondvraag van de site. Deze drie bovenstaande vragen bepalen volgens de deskundigen of jij en een potentiële partner kans maken op een mooie toekomst samen.

Bier en bed

Een andere vraag die mannen volgens de datingsite moeten stellen is of hun date bier lust. Als de vrouw hier ja op antwoordt, dan is de kans 30 procent groter dat ze met hem in bed duikt op de eerste date dan wanneer ze nee zegt. De mannen onthulden ook de beste tactieken om op datingsites veel reacties te krijgen. Een boodschap wordt niet beantwoord als er spelling- en grammaticale fouten in zitten. Hippe woorden als ‘awesome’ en ‘fascinating’ zijn populairder dan meer traditionele complimenten als ‘sexy’ en ‘mooi’.

De beste pose voor de profielfoto van manen is in de camera kijken zonder te glimlachen. Vrouwen worden aangeraden de camera wat boven hun hoofd te houden en moeten een tikje schuchter, maar flirterig kijken. Vrouwen die een beetje weg van de camera kijken, alsof ze flirten met iemand anders, krijgen minder interesse, aldus de wetenschappers.

Bron: AD

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

woede gezondheid
By Margret ·
29 november 2021

10 vreselijke date afknappers

Ben je nog op zoek naar die ene ware en druk aan het daten? Let dan even op! Want uit onderzoek van Singlessite.nl blijkt dat je op z’n minst fris en fruitig voor de dag moet komen. Naar zweet ruiken is de vreselijkste afknapper tijdens een eerste date.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
daten met klein budget
By Moniek ·
17 november 2021

Daten met een klein budget

Heb je het in je uppie niet al te breed en niet veel geld om dure, spectaculaire dates te plannen? Geen nood, we hebben een paar tips voor je verzameld zodat jij je datingbudget onder controle houdt en toch optimaal geniet!
By Tijmen ·
16 november 2021

Wetenschappelijk beproefde tips voor meer zelfvertrouwen tijdens speeddaten

liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.