de juiste date vinden

De ware liefde check je op basis van drie vragen

Benieuwd of jouw liefdesrelatie (in spe) een lang leven is beschoren? Deskundigen aan de Harvard Universiteit zijn ervan overtuigd dat mensen door middel van het antwoorden op drie simpele vragen erachter kunnen komen of zij voor elkaar gemaakt zijn. Dat schrijft de Daily Mail.

Zijn jullie een droomkoppel? Beantwoord onderstaande vragen dan hetzelfde:

1. Houd je van griezelfilms?
2. Heb je ooit alleen gereisd in het buitenland?
3. Zou het je niet leuk lijken om alles op te geven voor een leven samen op een zeilboot?

De vier experts die deze vragen bedachten hebben de datingsite Ok Cupid ontwikkeld. Dit is een van de snelst evoluerende websites. De vier oprichters onthullen wat het succes van een relatie bepaalt. Hiervoor hebben ze namelijk een algoritme ontwikkeld, gebaseerd op een rondvraag van de site. Deze drie bovenstaande vragen bepalen volgens de deskundigen of jij en een potentiële partner kans maken op een mooie toekomst samen.

Bier en bed

Een andere vraag die mannen volgens de datingsite moeten stellen is of hun date bier lust. Als de vrouw hier ja op antwoordt, dan is de kans 30 procent groter dat ze met hem in bed duikt op de eerste date dan wanneer ze nee zegt. De mannen onthulden ook de beste tactieken om op datingsites veel reacties te krijgen. Een boodschap wordt niet beantwoord als er spelling- en grammaticale fouten in zitten. Hippe woorden als ‘awesome’ en ‘fascinating’ zijn populairder dan meer traditionele complimenten als ‘sexy’ en ‘mooi’.

De beste pose voor de profielfoto van manen is in de camera kijken zonder te glimlachen. Vrouwen worden aangeraden de camera wat boven hun hoofd te houden en moeten een tikje schuchter, maar flirterig kijken. Vrouwen die een beetje weg van de camera kijken, alsof ze flirten met iemand anders, krijgen minder interesse, aldus de wetenschappers.

Bron: AD

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Beschermd: Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam

perfect
By Francien ·
31 december 2021

Je hoeft niet perfect te zijn om te daten

Kom je niet tot daten omdat je alles perfect wil in je leven. Jezelf, je huis, je werk, je date, je partner. Een beetje imperfectie verlicht de druk.